Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τέταρτη φάση North Evia - Samos Pass: Εξαντλήθηκαν τα vouchers μέσα σε λίγα λεπτά

Τέταρτη φάση North Evia - Samos Pass: Εξαντλήθηκαν τα vouchers μέσα σε λίγα λεπτά
Mέσα σε λίγα λεπτά συμπληρλώθηκε ο αριθμός αιτήσεων της τέταρτης φάσης
Σχετικά Άρθρα

Μέσα σε λίγα λεπτά από τη στιγμή που άνοιξε η πλατφόρμα για την τέταρτη φάση της δράσης North Evia – Samos Pass που αφορά τον μήνα Οκτώβριο, συμπληρώθηκε ο αριθμός των αιτήσεων και εξαντλήθηκαν και πάλι τα vouchers.
Όπως ήταν προγραμματισμένο για σήμερα, Δευτέρα 26/9, στις 12:00 άνοιξε η πλατφόρμα https://vouchers.gov.gr για τη χορήγηση άυλων ψηφιακών χρεωστικών καρτών που θα χρησιμοποιηθούν στη Βόρεια Εύβοια και τη Σάμο.
Οι δικαιούχοι των vouchers για το North Evia - Samos Pass έσπευσαν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους, με αποτέλεσμα μέσα σε λίγα λεπτά να συμπληρωθεί ο αριθμός αιτήσεων της τέταρτης φάσης και πλέον, το μήνυμα που βγάζει το vouchers.gov.gr να αναφέρει ότι «ολοκληρώθηκαν οι αιτήσεις έκδοσης άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας για την 4η Φάση (Οκτώβριος 2022), λόγω συμπλήρωσης του αριθμού των διαθέσιμων καρτών».
Υπενθυμίζεται ότι η κάθε κάρτα χρηματοδοτεί τον δικαιούχο με 150 ευρώ για διακοπές στη Βόρεια Εύβοια ή με 300 ευρώ για διακοπές στη Σάμο, καλύπτοντας δαπάνες διαμονής, εστίασης και τοπικών μεταφορών.
Μέσα σε λίγα λεπτά εκδόθηκαν για τη Βόρεια Εύβοια 2.679 κάρτες των 150 ευρώ (2.000 κάρτες οι οποίες προβλέπονταν για την 4η φάση από τη σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση και 679 από αδιάθετο υπόλοιπο της δεύτερης φάσης) και για τη Σάμο 1.170 κάρτες των 300 ευρώ (1.000 κάρτες οι οποίες προβλέπονταν για την 4η φάση από τη σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση και 170 από αδιάθετο υπόλοιπο της δεύτερης φάσης).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης