Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Περιστέρι: Συνελήφθη επίδοξος βομβιστής - Τι βρέθηκε στην κατοχή του

Περιστέρι: Συνελήφθη επίδοξος βομβιστής - Τι βρέθηκε στην κατοχή του

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Σχετικά Άρθρα
Στη σύλληψη ενός άνδρα 21 ετών για κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών από κοινού, απείθεια και παράβαση της νομοθεσίας περί ρύθμισης θεμάτων που αφορούν όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικές ύλες και εκρηκτικούς μηχανισμούς προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στο Περιστέρι.

Eιδικότερα, συνελήφθη τα ξημερώματα της Τρίτης, στο Περιστέρι από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, ένας 21χρονος που κατηγορείται για κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών από κοινού, απείθεια και παράβαση της νομοθεσίας περί ρύθμισης θεμάτων που αφορούν όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικές ύλες και εκρηκτικούς μηχανισμούς.


Σύμφωνα με την αστυνομία, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, μετά από αναζητήσεις, εντόπισαν τον 21χρονο στην περιοχή του Περιστερίου και παρά την προσπάθειά του να διαφύγει τον ακινητοποίησαν.

Στο σημείο και επί του οδοστρώματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 2 νάιλον σακούλες που περιείχαν μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό και 2 αυτοσχέδιους εμπρηστικούς-εκρηκτικούς μηχανισμούς, αποτελούμενος ο κάθε ένας από μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό στο οποίο ήταν προσαρμοσμένα 2 φιαλίδια βουτανίου και μία κροτίδα.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης