Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ασπρόπυργος: Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ για τους ληστές που εισέβαλαν σε σπίτι 27χρονου επιχειρηματία - Άρπαξαν 100 χιλ. ευρώ

Ασπρόπυργος: Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ  για τους ληστές που εισέβαλαν σε σπίτι 27χρονου επιχειρηματία - Άρπαξαν 100 χιλ. ευρώ

Άφαντοι οι δράστες - Αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό από το χρηματοκιβώτιο

Έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τεσσάρων ληστών που εισέβαλαν τα ξημερώματα της Τρίτης 6/9 σε σπίτι 27χρονου επιχειρηματία στον Ασπρόπυργο και έφυγαν με μεγάλο χρηματικό ποσό, διεξάγει η Ελληνική Αστυνομία.
Τις Αρχές ειδοποίησε ο ίδιος ο επιχειρηματίας μετά τη ληστεία, καθώς οι δράστες τον είχαν δέσει.

Η ληστεία

Τα ξημερώματα της Τρίτης, λίγο μετά τις 4:30, άγνωστοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, εισέβαλαν στο σπίτι του 27χρονου και τον έδεσαν.
Στη συνέχεια τον ανάγκασαν να τους πει τον κωδικό του χρηματοκιβωτίου, από το οποίο αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό, σύμφωνα με την καταγγελία του επιχειρηματία.Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ληστές απέσπασαν χρηματικό ποσό ύψους 100.000 ευρώ, 30 χρυσές λίρες και ένα μπλοκ επιταγών αξίας 200.000 ευρώ, ενω πήραν και τα κλειδιά από το πολυτελές όχημα του επιχειρηματία, με το οποίο τράπηκαν σε φυγή.
Για να καλύψουν τα ίχνη τους, οι δράστες έκαψαν το αυτοκίνητο στο Μενίδι.
Ο 27χρονος κατάφερε να λυθεί και ειδοποιήσε την Αστυνομία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης