Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σάκης Αρναούτογλου: Μετά τη ζέστη του τριημέρου πτώση της θερμοκρασίας κατά 9 -10 βαθμούς

Σάκης Αρναούτογλου: Μετά τη ζέστη του τριημέρου πτώση της θερμοκρασίας κατά 9 -10 βαθμούς
Σημειώνεται ότι σε αντίθεση με το δελτίο της ΕΜΥ, ο Σάκης Αρναούτογλου προβλέπει πιο χαμηλές θερμοκρασίες για το τριήμερο που έρχεται

Εντονη καιρική αστάθεια που θα συνοδεύεται από πτώση της θερμοκρασίας έως και 10 βαθμούς προβλέπει ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, ο οποίος δημοσιοποιεί τη νέα δεκαήμερη πρόγνωση για τις θερμοκρασίες στη χώρα μας.
Σημειώνεται ότι σε αντίθεση με το δελτίο της ΕΜΥ, ο Σάκης Αρναούτογλου προβλέπει πιο χαμηλές θερμοκρασίες για το τριήμερο που έρχεται.
Η ΕΜΥ "βλέπει" 40άρια και ίσως και 41 βαθμούς Κελσίου, ο Σάκης Αρναούτογλου που γράφει όμως για τη μέση θερμοκρασία, βλέπει μάξιμουμ 39 βαθμούς την Παρασκευή.

To κείμενο της ανάρτησης του Σάκη Αρναούτογλου στο Facebook

Μετά τη ζέστη του τριημέρου, έρχεται έντονη αστάθεια - Πτώση της θερμοκρασίας 9 -10 βαθμών
"Η μέση πορεία της μέγιστης θερμοκρασίας στη χώρα μας το επόμενο 10ήμερο με μια μόνο ματιά!

Μετά το κύμα ζέστης του ερχόμενου τριήμερου, έντονη αστάθεια σε αρκετά μεγάλο τμήμα της χώρας αναμένεται από την ερχόμενη εβδομάδα όπου η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση της τάξεως των 9-10 βαθμών, συγκριτικά με το ερχόμενο Σάββατο όπου και θα νιώσουμε την περισσότερη ζέστη!Σημαντική θα είναι η εξασθένηση του μελτεμιού και πάλι από την ερχόμενη Δευτέρα 22/8 μέχρι και την Πέμπτη 25/8 με μικρή μόνο και πάλι ενίσχυση του από τις 26/8 και μετά!"

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης