Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Έγκλημα στο Περιστέρι: Στον εισαγγελέα ο 21χρονος που συνελήφθη στη Βόρεια Μακεδονία - Ομολόγησε τη δολοφονία της 17χρονης

Έγκλημα στο Περιστέρι: Στον εισαγγελέα ο 21χρονος που συνελήφθη στη Βόρεια Μακεδονία - Ομολόγησε τη δολοφονία  της 17χρονης
Εντοπίστηκε ομάδα παράτυπων μεταναστών στην Βόρεια Μακεδονία, στην οποία διαπιστώθηκε ότι ήταν και ο φερόμενος ως δράστης της αποτρόπαιας δολοφονίας
Σχετικά Άρθρα

(upd) Ενώπιον του Εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί βρίσκεται ο 21χρονος Πακιστανός, σύντροφος της άτυχης 17χρονης στο Περιστέρι, ο οποίος συνελήφθη στη Βόρεια Μακεδονία και ομολόγησε τη δολοφονία της κοπέλας στην αστυνομία.
Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρέθηκε ο νεαρός, μετά από ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του εδώ και μέρες που είχε εξαπολύσει η αστυνομία, καθώς από την πρώτη στιγμή που εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι η 17χρονη, ήταν ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της.
Μετά τη σύλληψή του, ο δράστης ομολόγησε τη δολοφονία της 17χρονης μέσα στο σπίτι της.
Τη σύλληψή του στη Βόρεια Μακεδονία γνωστοποίησαν νωρίτερα το Σάββατο 6/8  ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τ. Θεοδωρικάκος και η ΕΛ.ΑΣ.

Θεοδωρικάκος: Βρίσκεται πλέον στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία της 17χρονης

Όπως έκανε γνωστό το πρωί του Σαββάτου 6/8 ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη , Τ. Θεοδωρικάκος, με ανάρτησή του στο twitter "βρίσκεται πλέον στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία της δεκαεπτάχρονης Νικολέτας στην Αθήνα και θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή".
theodorikakos_7.JPG

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ, στην οποία και τονίζει πως "από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η αποτρόπαια δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. τέθηκαν σε συναγερμό για τον εντοπισμό του δράστη. Στην Αττική και σε ολόκληρη τη χώρα.
Οι αρμόδιες υπηρεσίες συγκέντρωσαν πληροφορίες για τις κινήσεις τους, σύμφωνα με τις οποίες κατευθύνθηκε στην Βόρεια Ελλάδα με σκοπό να διαφύγει σε χώρες τις Κεντρικής Ευρώπης.
Οι αστυνομικές αρχές τις Βόρειας Ελλάδας ήρθαν άμεσα σε επαφή με τις αντίστοιχες υπηρεσίες των Βαλκανικών χωρών και υπήρξε συνεχής και στενή συνεργασία, ενώ ενισχύθηκαν οι έλεγχοι στις συνοριακές διαβάσεις.
Ως αποτέλεσμα των αυξημένων ελέγχων εντοπίστηκε ομάδα παράτυπων μεταναστών στην Βόρεια Μακεδονία, στην οποία διαπιστώθηκε ότι ήταν και ο φερόμενος ως δράστης της αποτρόπαιας δολοφονίας".

Πως έφτασαν στα ίχνη του

Από την πρώτη στιγμή η αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του Πακιστανού συντρόφου της άτυχης κοπέλας.
Τελικά, το κλεμμένο τηλέφωνο της 17χρονης Νικολέτας και η στενή συνεργασία των αστυνομικών αρχών Ελλάδας και Βόρειας Μακεδονίας, ήταν που οδήγησαν στα ίχνη του και στη σύλληψή του στα Σκόπια το απόγευμα της Παρασκευής 5/8.
Ο χρόνος μετρούσε αντίστροφα για τη σύλληψη του δράστη όταν εντοπίστηκε το σήμα του κινητού του στην Βόρεια Ελλάδα, σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, καθώς οι Αρχές θεώρησαν ότι είχε σκοπό να φύγει από τη χώρα περνώντας τα σύνορα και για τον λόγο αυτό, εστάλη μήνυμα και φωτογραφία του σε όλες τις υπηρεσίες, αλλά και τις αρχές των γειτονικών χωρών.
Ωστόσο, το σήμα του 21χρονου χάθηκε όταν έκλεισε το κινητό του.
Αυτό που τον πρόδωσε ήταν το κινητό της 17χρονης Νικολέτας, το οποίο το άνοιξε όταν πέρασε στη Βόρεια Μακεδονία.
Αμέσως εντοπίστηκε το σήμα του κινητού της άτυχης κοπέλας και έτσι, οι αρχές της γειτονικής χώρας έφτασαν στον εντοπισμό του, μέσα σε μια ομάδα παράτυπων μεταναστών και τον συνέλαβαν.

Το έγκλημα στο Περιστέρι

Νεκρή μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι εντοπίστηκε μια 17χρονη, η σορός της οποίας έφερε μώλωπες.
Την 17χρονη, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από πηγές της ΕΛ.ΑΣ., εντόπισαν η μητέρα της και η αδελφή της τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 1/8 όταν επέστρεψαν στο σπίτι που διέμεναν, στην οδό Αραχώβης.
Οι αστυνομικές Αρχές αμέσως άρχισαν τις έρευνες για τον εντοπισμό του συντρόφου της, που κατά πληροφορίες είναι Πακιστανικής καταγωγής, καθώς θεωρείται ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία, αφού στο διαμέρισμα δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης.
Εκτιμάται ότι ο θάνατος της νεαρής ήταν ασφυκτικός.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η 17χρονη φέρει εκδορές στην περιοχή του στόματος και της μύτης. Εκτιμάται ότι υπήρξε πάλη και ο δράστης της έκλεισε τη μύτη και το στόμα για να μην μπορεί να αναπνεύσει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης