Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πάτρα: Στον εισαγγελέα ο 45χρονος που παρέμενε οπλισμένος επί ώρες - Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του

Πάτρα: Στον εισαγγελέα ο 45χρονος που παρέμενε οπλισμένος επί ώρες - Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του, για βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, παράβαση του νόμου περί όπλων και απειλή
Σχετικά Άρθρα

Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών θα οδηγηθεί ο 45χρονος που ήταν οπλισμένος επί ώρες και κρατούσε μια φιάλη υγραερίου, στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας, κοντά στο νότιο πάρκο.
Ο άνδρας οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Πατρών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του, για βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, παράβαση του νόμου περί όπλων και απειλή.
Υπενθυμίζεται ότι τις πρώτες πρωινές ώρες οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, να τον αφοπλίσουν και να τον συλλάβουν.
Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Δευτέρας όταν αστυνομικοί της Μεικτής Ομάδας Ελέγχων επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν έλεγχο στον κατηγορούμενο σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης οχημάτων. Ο 45χρονος, σύμφωνα με την Αστυνομία, απειλούσε τους αστυνομικούς με ένα κυνηγετικό όπλο και με μια φιάλη υγραερίου, για την οποία ανέφερε ότι θα προχωρήσει στην ανάφλεξή της. Στο πλαίσιο αντιμετώπισης του περιστατικού, οι αστυνομικοί απέκλεισαν την περιοχή για λόγους ασφαλείας, ενώ στο σημείο βρέθηκε και ειδικός διαπραγματευτής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης