Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τρεις ασθενείς με εγκαύματα στο Νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς» - Ο ένας εισήχθη στη Μονάδα Εγκαυμάτων

Τρεις ασθενείς με εγκαύματα στο Νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς» - Ο ένας  εισήχθη στη Μονάδα Εγκαυμάτων
Σταθερή η κατ'άσταση του 54χρονου  που προσήλθε στο νοσοκομείο με εκτεταμένα εγκαύματα συνολικής εγκαυματικής επιφάνειας 60% της ολικής επιφάνειας σώματος
Σχετικά Άρθρα

Τρεις εγκαυματίες προσήλθαν από την πυρκαγιά που ξεκίνησε από την Πεντέλη χθες στο Νοσοκομείο "Γ.Γεννηματάς".
Σύμφωνα με ενημέρωση από το Νοσοκομείο, ένας 54χρονος προσήλθε μόνος του με εκτεταμένα εγκαύματα συνολικής εγκαυματικής επιφάνειας 60% της ολικής επιφάνειας σώματος, από την πυρκαγιά στον Γέρακα. Λόγω της σοβαρότητας των εγκαυμάτων ο ασθενής εισήχθη στη Μονάδα Εγκαυμάτων και η κατάστασή του είναι σταθερή.
Από την περιοχή της Πεντέλης, μια 28χρονη προσήλθε λόγω εισπνοής καπνού και μετά τη διενέργεια των ενδεδειγμένων βάσει πρωτοκόλλου εξετάσεων και παρακλινικού ελέγχου, αποφασίστηκε η διακομιδή της στο Νοσοκομείο "Σωτηρία" για πνευμονολογική εκτίμηση, λόγω της φύσης του εισπνευστικού εγκαύματος. Ωστόσο, η ασθενής αρνήθηκε ενυπογράφως την διακομιδή της με ΕΚΑΒ και ανέφερε ότι θα μεταβεί από τους συνοδούς της στο "Σωτηρία".
Τέλος, ένας 35χρονος προσήλθε με ΕΚΑΒ από την Πεντέλη λόγω θερμικών εγκαυμάτων. Έγινε σύσταση για εισαγωγή στην κλινική Πλαστικής Χειρουργική,  ωστόσο ο ασθενής αρνήθηκε ενυπογράφως και θα προσέλθει σήμερα για επανεξέταση στο εξωτερικό ιατρείο Πλαστικής Χειρουργικής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης

`
Κλείσιμο