Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σάλος με τον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο - Ζητούν καθαίρεση για την βάπτιση μωρών γκέι ζευγαριού στην Αθήνα

Σάλος με τον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο - Ζητούν καθαίρεση για την βάπτιση μωρών γκέι ζευγαριού στην Αθήνα
Πρόκειται για τα παιδιά του Ευάγγελου Μπούση και του Πίτερ Ντούντας, γνωστοί ως Dundas world, οι οποίοι ντύνουν μεταξύ άλλων τους πιο διάσημους σταρ του Hollywood.
Το ζευγάρι είχε γνωριστεί στη Μύκονο, ενώ απέκτησε τα παιδιά του με παρένθετη μητέρα
Σχετικά Άρθρα
Σφοδρές αντιδράσεις έχουν προκληθεί στο Twitter μετά την είδηση ότι ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος πραγματοποίησε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου διπλή βάφτιση των παιδιών του γκέι ζευγαριού Ευάγγελου Μπούση και Πίτερ Ντούντα, στην εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης στην Βουλιαγμένη. 
Μάλιστα από το πρωί της Τρίτης 12/7 ως trend κυκλοφορεί το #ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ_ΤΩΡΑ με τους χρήστες να ζητούν την «έξοδο» Ελπιδοφόρου από την Εκκλησία και την θέση. 

Το χρονικό

Συγκεκριμένα, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος τέλεσε τη βάφτιση των παιδιών ενός ομόφυλου ζευγαριού στην Αθήνα.
Πρόκειται για τα παιδιά του Ευάγγελου Μπούση και του Πίτερ Ντούντας, γνωστοί ως Dundas world, οι οποίοι ντύνουν μεταξύ άλλων τους πιο διάσημους σταρ του Hollywood.
Το ζευγάρι είχε γνωριστεί στη Μύκονο, ενώ απέκτησε τα παιδιά του με παρένθετη μητέρα.

Ο Ευάγγελος Μπούσης, προέρχεται από τη γνωστή στην Αμερική οικογένεια Μπούση, που βρίσκεται πίσω από την αλυσίδα παντοπωλείων, "Cermak Fresh Market", ενώ έχουν αναλάβει και τη χορηγία των Μπακς, της ομάδας δηλαδή του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Τα "Cermak Fresh Market" εμπορεύονται τρόφιμα από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Πολωνία, τη Ρωσία, το Πουέρτο Ρίκο και το Μεξικό. Η οικογένεια είναι ακόμη γνωστή για τη φιλανθρωπική της δράση, ενώ διατηρεί στενές σχέσεις με την Ελληνική Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής.
Το προηγούμενο Σάββατο λοιπόν, το ζευγάρι βάφτισε τα δύο παιδιά τους, Ελένη και Αλέξιο στην Αθήνα, με πολλούς διασήμους να φτάνουν στη περιοχή της Βουλιαγμένης  - όπου και έγινε το μυστήριο - από πολλές γωνιές του πλανήτη. Ανάμεσά τους ήταν και "εγχώριες" φίλες και φίλοι του ζευγαριού, όπως η Βίκυ Καγιά και η Σοφία Καρβέλα. Νονές ήταν, μεταξύ άλλων, η Μπιάνκα Μπραντολίνι, μοντέλο και ηθοποιός, και η Ευγενία Νιάρχου, ενώ τα δύο παιδιά είχαν συνολικά οκτώ νονούς και νονές.
Στη τελετή ήταν και ο Μιχάλης Μπούσης, αδερφός του Ευάγγελου, που είναι και πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, έχοντας δώσει στον Σύλλογο μια διαφορετική επικοινωνιακή εικόνα, με σαφές άνοιγμα προς τα κοινωνικά δικαιώματα.
Φωτογραφίες από τη βάπτιση ανήρτησε στο Instagram ο Ευάγγελος Μπούσης, ο οποίος μεταξύ άλλων έγραψε: "Ελπίζουμε ότι αυτή θα είναι η πρώτη από τις πολλές βαπτίσεις σαν τη δική μας και ότι ο καθένας μπορεί να αισθανθεί ότι έχει μια θέση στην πίστη που έχει επιλέξει".

bousis_in__5_.webp
bousis_in__4_.webp
Το «παρών» στη βάφτιση έδωσαν η Σοφία Καρβέλα με τον σύζυγό της, Θανάση Πανουργιά, η καλή φίλη του ζευγαριού Βίκυ Καγιά, η γιατρός Βίκυ Βλαχώνη, το σούπερ μόντελ Άννα Μπεατρίζ Μπάρος με τον σύζυγο της Καρίμ Ελ Σιάτι, η Κατερίνα Εμπειρίκου, ο Χρύσανθος Πανάς.
 bousis_in__8_.webp

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης