Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΕΛ.ΑΣ. για Κάτω Πατήσια: Έχουν προσαχθεί ακόμη πέντε άτομα - Κατασχέθηκαν δύο πιστόλια, 3 αυτοκίνητα και μια μοτοσυκλέτα

tags :
ΕΛ.ΑΣ. για Κάτω Πατήσια: Έχουν προσαχθεί ακόμη πέντε άτομα - Κατασχέθηκαν δύο πιστόλια, 3 αυτοκίνητα και μια μοτοσυκλέτα
Oι έρευνες συνεχίζονται, ενώ προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής
Σχετικά Άρθρα

Έχουν προσαχθεί και εξετάζονται πέντε ακόμη άτομα για το αιματηρό περιστατικό στα Κάτω Πατήσια, έχει συλληφθεί μία 43χρονη, ενώ έχουν κατασχεθεί δύο πιστόλια, 3 αυτοκίνητα και μια μοτοσυκλέτα, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία.
Για το περιστατικό που έλαβε χώρα το Σάββατο 2/7 στα Πατήσια, από τη έκβαση του οποίου τραυματίστηκαν θανάσιμα 3 αλλοδαποί (48χρονος, 46χρονος και 23χρονος), συνελήφθη αλλοδαπή (43χρονη) και 2 αστυνομικοί νοσηλεύονται τραυματισμένοι στο Γ.Σ.Ν.Α. 401, η αστυνομία ανακοίνωσε τα εξής:
"Βραδινές ώρες χθες στην περιοχή των Πατησίων 48χρονος αλλοδαπός οδηγώντας αυτοκίνητο, με συνεπιβάτη 43χρονη αλλοδαπή, πυροβόλησε σε βάρος ομάδας αλλοδαπών παρασύροντας τον έναν από αυτούς (23χρονο αλλοδαπό).
Στη συνέχεια η αλλοδαπή, οδηγώντας το όχημα παρέσυρε και αυτή τον 23χρονο, ενώ ο 48χρονος διέφυγε πεζός και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε αυτοκίνητο από διερχόμενο οδηγό και κινήθηκε προς την περιοχή των Αχαρνών.
Ακολούθως, εισήλθε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και αφαίρεσε από τον ιδιοκτήτη, με την απειλή όπλου χρηματικό ποσό. Εξερχόμενος από το κατάστημα εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης οι οποίοι προσπάθησαν να τον ελέγξουν.
Ο 48χρονος, στη θέα των αστυνομικών πυροβόλησε εναντίον τους, τραυματίζοντας τον ένα στο στήθος και στα πόδια και τον δεύτερο στα πόδια. Στο πλαίσιο αυτό, οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς τραυματίζοντας τον θανάσιμα.
Μέχρι στιγμής έχουν κατασχεθεί δύο πιστόλια 3 αυτοκίνητα και μια μοτοσυκλέτα και έχουν προσαχθεί και εξετάζονται πέντε ακόμη άτομα".
Στο μεταξύ, οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης