Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δημητρακόπουλος: Ο Πέτρος Φιλιππίδης ζει τραγικές στιγμές με έναν δολοφόνο δίπλα του, τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Δημητρακόπουλος: Ο Πέτρος Φιλιππίδης ζει τραγικές στιγμές με έναν δολοφόνο δίπλα του, τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο
Δημητρακόπουλος: «Η προσωρινή κράτηση του Πέτρου Φιλιππίδη, είναι μια πράξη μη σύννομη. Εάν δεν υπήρχε αυτή η ατμόσφαιρα ο ανακριτής θα έπρεπε να τον αφήσει ελεύθερο χωρίς κανένα περιοριστικό όρο»
Σχετικά Άρθρα

Ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε για την κατάσταση του ηθοποιού μέσα στη φυλακή αλλά και στο πώς συνδέεται σε αυτή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.
«Η προσωρινή κράτηση του Πέτρου Φιλιππίδη, είναι μια πράξη μη σύννομη. Εάν δεν υπήρχε αυτή η ατμόσφαιρα ο ανακριτής θα έπρεπε να τον αφήσει ελεύθερο χωρίς κανένα περιοριστικό όρο. Είναι τραγικές οι στιγμές που ζει ο Πέτρος Φιλιππίδης, όχι μόνο επειδή ζει δίπλα σε έναν άνθρωπο που έχει ομολογήσει, το πιο επαχθές αδίκημα, τη δολοφονία της συζύγου αλλά όταν σου περιορίζουν την ελευθερία, δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από αυτό», είπε μεταξύ άλλων.
Η αντίδραση του ηθοποιού στο άκουσμά της αναστολής του πλειστηριασμού του σπιτιού του.

Η αναστολή του πλειστηριασμού 

Πριν λίγα σχεδόν εικοσιτετράωρα, έγινε γνωστός πως ο πλειστηριασμός του σπιτιού του Πέτρου Φιλιππίδη στο Ψυχικό ανεστάλη.
Ο κ. Δημητρακόπουλος είπε χαρακτηριστικά για το θέμα:
«Ποιος τυφλός δεν χαίρεται που βλέπει το φως του;», μετά τα νέα που έμαθε για το σπίτι του. Όπως σημείωσε μάλιστα ο ποινικολόγος, επειδή βρισκόταν σε δίκη, η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου ήταν εκείνη που τον ενημέρωσε για την εξέλιξη, και προς το παρόν, δεν υπάρχει ημερομηνία διεξαγωγής του νέου πλειστηριασμού.

www.bankingnews.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης