Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Υπόθεση απαγωγής Κυπαρίσση: Την Πέμπτη 10/3 ενώπιον του ανακριτή οι απολογίες των τριών συλληφθέντων

Υπόθεση απαγωγής Κυπαρίσση: Την Πέμπτη 10/3 ενώπιον του ανακριτή οι απολογίες των τριών συλληφθέντων
Οι τρεις κατηγορούμενοι έλαβαν προθεσμία για να ετοιμάσουν τις απολογίες τους έναντι του βαρύτατου κατηγορητηρίου που σχηματίστηκε σε βάρος τους
Σχετικά Άρθρα

Προθεσμία για να απολογηθούν την Πέμπτη 10/3 ενώπιον του ανακριτή έλαβαν οι κατηγορούμενοι για την απαγωγή του επιχειρηματία Γ. Κυπαρίσση.
Πρόκειται για τρεις Έλληνες, έναν 41χρονο, έναν 34χρονο και μια 39χρονη, οι οποίοι οδηγήθηκαν νωρίτερα στην Εισαγγελία για την υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία, τον οποίο άφησαν ελεύθερο στις 4/3 μετά την καταβολή λύτρων.
Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος τους ποινική δίωξη για σωρεία αδικημάτων και συγκεκριμένα, οι τρεις συλληφθέντες κατηγορούνται κατά περίπτωση για τα εξής αδικήματα: συγκρότηση, ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, αρπαγή, εκβίαση από κοινού, ληστεία κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και κατ´εξακολούθηση, εμπρησμός με πρόθεση, κλοπή κατά συναυτουργία και κατ' ´εξακολούθηση, οπλοφορία κατά συναυτουργία, οπλοκατοχή από κοινού και κατά μόνας, διακεκριμένη οπλοκατοχή κατά συναυτουργία, αντιποίηση αρχής, βία κατά υπαλλήλων.
Οι τρεις ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να ετοιμάσουν τις απολογίες τους έναντι του βαρύτατου κατηγορητηρίου που σχηματίστηκε σε βάρος τους για την κράτηση του επιχειρηματία που απελευθέρωσαν μετά την παράδοση λύτρων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης