Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών βρέθηκε μέσα σε ασθενοφόρο στην Ηγουμενίτσα - Μία σύλληψη, τι κατασχέθηκε

Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών βρέθηκε μέσα σε ασθενοφόρο στην Ηγουμενίτσα - Μία σύλληψη, τι κατασχέθηκε
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας

Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, περίπου 320 κιλά, εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές μέσα σε ασθενοφόρο ιδιωτικής μονάδας υγείας στην Ηγουμενίτσα, ενώ συνελήφθη ένας 41χρονος.
Ειδικότερα, το πρωί του Σαββάτου 15/1 κλιμάκιο αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, του Τμήματος Τροχαίας Ηγουμενίτσας και του Αστυνομικού Τμήματος Ηγουμενίτσας, προχώρησε στην κατάσχεση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών και στη σύλληψη ενός 41χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών.

Κατασχέσεις

Οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων, εντόπισαν ασθενοφόρο, ιδιοκτησίας ιδιωτικής μονάδας υγείας, που οδηγούσε ο κατηγορούμενος και κατά την έρευνα που διενήργησαν στο εσωτερικό του διαπίστωσαν ότι ήταν έμφορτο με ταξιδιωτικούς σάκους.
Συγκεκριμένα, βρέθηκαν 13 σάκοι, που περιείχαν συνολικά 129 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 319 κιλών και 200 γραμμαρίων.
Επίσης, στην κατοχή του οδηγού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κοκαΐνης, χρηματικό ποσό ύψους 900 ευρώ και 3 κινητά τηλέφωνα.
Ακόμη, κατασχέθηκε το ασθενοφόρο, που είναι ιδιοκτησίας ιδιωτικής μονάδας υγείας.
ast1.JPG

ast2.JPG
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης