Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Καπραβέλος: Παροδική η αποτελεσματικότητα των μέτρων – Να επεκταθεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός

Καπραβέλος: Παροδική η αποτελεσματικότητα των μέτρων – Να επεκταθεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός
Παράπλευρες απώλειες το να κλείσουμε τα σχολεία και την οικονομία είπε ο κ.Καπραβέλος
Σχετικά Άρθρα

Τη θέση πως η αποτελεσματικότητα των μέτρων θα είναι παροδική διατύπωσε ο Νίκος Καπραβέλος, διευθυντής στη Β’ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, ο οποίος ζήτησε να επεκταθεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός.
«H υποχρεωτικότα του εμβολιασμού θα μας σώσει» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Καπραβέλος, τονίζοντας ότι η επέκταση θα μπορούσε να γίνει και ηλικιακά αλλά και σε κατηγορίες.
«Το να κλείσουμε τα σχολεία και την οικονομία είναι παράπλευρες απώλειες» υποστήριξε ο κ.Καπραβέλος, αναφέροντας πως χώρες δεν ανησυχούν γιατί έχουν δημιουργήσει αυτό το μαξιλάρι, ειδικά της τρίτης δόσης.

Δραματική η κατάσταση στα νοσοκομεία

Θέλοντας να περιγράψει την κατάσταση στα νοσοκομεία ο κ .Καπραβέλος ανέφερε ότι ο« επόμενος ασθενής στο Παπανικολάου θα διασωληνωθεί στο διάδρομο και ο επόμενος στο parking του νοσοκομείου».
«Η κατάσταση στο σύστημα υγείας δεν επιτρέπει κανέναν εφησυχασμό.
Είναι ανάγκη να περιοριστεί η ανθρώπινη δραστηριότητα» τόνισε ο κ.Καπραβέλος, ο οποίος χαρακτήρισε τα μέτρα που ανακοινώθηκαν «παροδικά που συγκαλύπτουν αυτή τη στιγμή».
«Θα υπάρξει μια ανακοπή στην πανδημία αλλά θα βρεθούμε πάλι στο ίδιο σημείο με την επόμενη μετάλλαξη» είπε ο κ.Καπραβέλος, τονίζοντας ότι «πρέπει να μπούμε στην τρίτη δόση και να επεκταθεί ο εμβολιασμός».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης