Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Omicron, «mini lockdown» για εμβολιασμένους, νέες δόσεις, απόδειξη αποτυχίας των εμβολίων, συνθημάτων και του φόβου

Omicron, «mini lockdown» για εμβολιασμένους, νέες δόσεις, απόδειξη αποτυχίας των εμβολίων, συνθημάτων και του φόβου
Αυτό είναι καλό νέο, όσο θα μετριάζεται ο φόβος θα υπερισχύει η λογική και όταν υπερισχύσει η λογική όλα τα μέτρα διαχωρισμού μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων θα καταρρεύσουν
Σχετικά Άρθρα

Η Omicron η μετάλλαξη που εμφανίζει υψηλή μεταδοτικότητα αλλά χαμηλή νοσηρότητα και ακόμη πιο χαμηλή θνητότητα αλλά και τα μέτρα για εμβολιασμένους που λαμβάνουν οι κυβερνήσεις – μεταξύ αυτών και η Ελληνική – αποτελούν απόλυτη απόδειξη αποτυχίας.
Οι αποφάσεις του Ισραήλ που λειτουργεί ως προπομπός να επισπεύσει την 3η ενισχυτική δόση από 5 σε 3 μήνες αλλά και να εξετάσει την χορήγηση 4ης δόσης είναι ένα ακόμη χτύπημα στην αποτυχία των εμβολίων.
Γνωρίζαμε ότι τα εμβόλια επιτελούν ένα συγκεκριμένο έργο και έχουν περιορισμένες δυνατότητες.
Γνωρίζαμε ότι η αποδοτικότητα των εμβολίων ως προς την μετάδοση καταρρέει, ήδη εδώ και 5 μήνες με βάση πρώιμες μελέτες στο Ισραήλ η αποδοτικότητα των εμβολίων καταρρέει στο 16% και ως προς την νοσηρότητα στο 39%.
Γνωρίζουμε ότι στην νέα μετάλλαξη Omicron τα εμβόλια ως προς την μεταδοτικότητα έχουν μηδενική επίδραση είναι σαν ένας εμβολιασμένος ακόμη και με 3 δόσεις να είναι ανεμβολίαστος.
Στο Ισραήλ – με βάση επίσημα στοιχεία – το 40% των κρουσμάτων είναι εμβολιασμένοι.
Γνωρίζουμε ότι πάλι από το Ισραήλ με βάση μελέτες ότι απέναντι στις νέες μεταλλάξεις η χώρα είναι ανοχύρωτη, μάλιστα οι επιστήμονες προειδοποίησαν ότι μετά από ένα μήνα – δηλαδή 4-5 εβδομάδες από τον δεύτερο εμβολιασμό… το Ισραήλ εμφανίζει προφίλ προστασίας όπως ήταν και πριν καν ξεκινήσει ο εμβολιασμός.
Αυτά πλέον αναφέρονται επίσημα στον Ισραηλινό τύπο.

Τα μέτρα στην Ελλάδα

Η απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να κλείσει την νυκτερινή διασκέδαση δηλαδή να κλείσει την διασκέδαση των εμβολιασμένων με αφορμή την μετάλλαξη Omicron όπου αντιθέτως η Νότια Αφρική από όπου ξεκίνησε η Omicron, αποσύρει τα περιοριστικά μέτρα.... αποτελεί μια ακόμη απόδειξη αποτυχίας.
Η χρήση μάσκας παντού, επίσης αποτελεί μια απόλυτη απόδειξη αποτυχίας.
Γνωρίζαμε ότι θα οδηγηθούμε σε αυτό το αδιέξοδο, έγκαιρα και χωρίς την Omicron κυρίως γιατί η ελληνική κυβέρνηση λειτούργησε όχι επιστημονικά αλλά με γνώμονα τις πολιτικές ισορροπίες.
Από την μια τα τιμωρητικά μέτρα για τους ανεμβολίαστους που είναι ανήθικα, απαράδεκτα και τιμωρητικά.
Από την άλλη δόθηκε η ψευδαίσθηση με το πιστοποιητικό εμβολιασμού που δεν είναι τίποτε άλλο από μέσο πίεσης, ότι ο εμβολιασμός δίνει την ελευθερία.
Οι εμβολιασμένοι πίστεψαν ότι απέκτησαν την ελευθερία τους και συνωστίζονταν στα νυχτερινά κέντρα και ξαφνικά… τέλος από 3 Ιανουαρίου 2022 η νυχτερινή ζωή.
Πολλοί νέοι εμβολιάστηκαν όχι επειδή ήθελαν να εμβολιαστούν αλλά για να μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι.
Τέλος λοιπόν η ελευθερία το βράδυ, ήταν εικονική πραγματικότητα.

Η κυβέρνηση καλλιέργησε τον φόβο και έπαιξε με τα συνθήματα

Η ελληνική κυβέρνηση υιοθέτησε μια συνταγή που απέτυχε γιατί π.χ. δεν ακολούθησε το Ιαπωνικό μοντέλο όπου απαγορεύεται η υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών και κάθε πολίτης είναι ελεύθερος να επιλέξει εάν θα εμβολιαστεί ή όχι.
Ο διαχωρισμός της κοινωνίας σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους στην Ιαπωνία απαγορεύεται αυστηρά.
Στην Ελλάδα όμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης πίστεψε κάποιους επιστήμονες ή πίστεψε άλλους πολιτικούς που παίζουν με τα συνθήματα και τον φόβο.
Ο Μητσοτάκης είχε αναφερθεί σε πανδημία των ανεμβολίαστων…
Χωρίς ίχνος ντροπής ακόμη δεν έχει ζητήσει συγνώμη, στο Ισραήλ τα νέα κρούσματα σε ποσοστό 40% είναι τριπλά εμβολιασμένοι.
Η Omicron αποδείχθηκε νόσος των εμβολιασμένων.
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη άφησε σκόπιμα τους επιστήμονες που είναι φερέφωνα και κατώτεροι των περιστάσεων να τρομοκρατήσουν την κοινωνία αντί να την συμβουλέψουν.
Έχοντας νομική ασυλία, αυτοί οι τσαρλατάνοι, οι ανήθικοι και ανέντιμοι δήθεν επιστήμονες – τηλεπιστήμονες – τρομοκρατούσαν τον κόσμο, προειδοποιούσαν ότι οι ανεμβολίαστοι θα πεθαίνουν κατά εκατοντάδες, οι ανεμβολίαστοι κινδυνεύουν, οι ανεμβολίαστοι πρέπει να τιμωρηθούν…
Η ζωή και ο Θεός – σε όσους ακόμη πιστεύουν – είναι τιμωρός ότι κυριαρχεί η αδικία και η παραφροσύνη.
Η σκόπιμη διάδοση του φόβου ήταν έγκλημα κατά της κοινωνίας και θα πρέπει να λογοδοτήσουν όλοι αυτοί που δόλια σκόρπισαν τον φόβο.
Ένα από τα μεγάλα λάθη της κυβέρνησης και των τηλεπιστημόνων – φερέφωνων ήταν ότι κάθε φωνή που ήταν ενάντια σε αυτόν τον παραλογισμό, κάθε φωνή που αμφισβητούσε το αφήγημα διαπομπευόταν, χλευαζόταν και απομονωνόταν.
Στην Ελλάδα, όπως και στο Ισραήλ ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας έχει εμβολιαστεί, παρ΄ όλα αυτά τα μέτρα επανήλθαν και για τους εμβολιασμένους.
Μπορεί ακόμη να υπάρχουν 3,3 εκατ ανεμβολίαστοι αλλά η Ελλάδα μπορεί να θεωρηθεί εμβολιασμένη χώρα αλλά τα κρούσματα εκτοξεύονται και η κυβέρνηση υποχρεώνεται να πάρει μέτρα για τους εμβολιασμένους.
Ο τραγικά απαράδεκτος υπερήλικας Biden ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, που τα χάνει όταν δίνει συνεντεύξεις – αυτή είναι η κατάντια της υπερδύναμης – κινδυνολογούσε λέγοντας οι μη εμβολιασμένοι κινδυνεύουν, έρχεται χειμώνας σοβαρών ασθενειών και θανάτων για τους ανεμβολίαστους.
Αυτά τα είχε πει ο Biden ο αμερικανός Πρόεδρος, ντροπή πραγματικά ντροπή.

Τα διδάγματα

Οι άνθρωποι δεν είναι όλοι τους πρόβατα να χειραγωγούνται από τον φόβο και τα συνθήματα.
Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι μορφωμένοι, υπάρχει το διαδίκτυο που προσφέρει εναλλακτικές και σίγουρα μετριάζει την προπαγάνδα φόβου και συνθημάτων.
Ωστόσο, όταν χώρες αποφασίζουν να επιβάλουν 4η «ενισχυτική» δόση ή υποστηρίζουν ότι θα μειώσουν τον χρόνο μεταξύ των δόσεων από πέντε σε τρεις μήνες, οι άνθρωποι αναρωτιούνται τι επιφυλάσσει το μέλλον.
Οι πολίτες δικαίως αναρωτιούνται γιατί χρειάζονται όλο και περισσότερα ενισχυτικά για τα εμβόλια που υποτίθεται ότι λειτουργούν καλά.
Οι κυβερνήσεις φοβούνται να μιλήσουν ανοικτά για το μέλλον της φθίνουσας ανοσίας των εμβολίων αλλά και να παραδεχθούν ότι τα πιστοποιητικά εμβολιασμού δεν προστατεύουν πραγματικά τους ανθρώπους, αλλά τους δίνουν κίνητρα και ότι μια λιγότερο σοβαρή αλλά εξαιρετικά μεταδοτική παραλλαγή είναι αχαλίνωτη αποδεκατίζοντας την προστασία των εμβολίων.
Ο φόβος δεν θα λειτουργεί για πάντα.
Αυτό είναι καλό νέο, όσο θα μετριάζεται ο φόβος θα υπερισχύει η λογική και όταν υπερισχύσει η λογική όλα τα μέτρα διαχωρισμού μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων θα καταρρεύσουν.
Οι κοινωνίες πρέπει να είναι ενωμένες και όχι διχασμένες, ο διαχωρισμός εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων είναι ανήθικος…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης