Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Η δυστοπική συμμαχία, Κυβέρνησης, λοιμωξιολόγων… Εκκλησίας έχει ένα στόχο, να κάνει δύσκολη τη ζωή των ανεμβολίαστων

Η δυστοπική συμμαχία, Κυβέρνησης, λοιμωξιολόγων…  Εκκλησίας έχει ένα στόχο, να κάνει δύσκολη τη ζωή των ανεμβολίαστων
Όμως παρά την δύναμη αυτής της συμμαχίας ο υποχρεωτικός εμβολιασμός θα αποτύχει
Σχετικά Άρθρα

Γνωρίζαμε ότι η ελεύθερη βούληση είναι η θεμέλιος λίθος μιας ευνομούμενης κοινωνίας και κατ΄ επέκταση σε ένα τέτοιο περιβάλλον μπορεί να λειτουργεί εύρυθμα και η δημοκρατία.
Ωστόσο με την πανδημία, παρατηρείται μια εξωφρενική – εξαναγκαστική πίεση προς μια μερίδα πολιτών σχεδόν 3,2 εκατ ανεμβολίαστων που έχουν επιλέξει να αντιμετωπίσουν την πανδημία χωρίς την χρήση των εμβολίων.
Ενώ η προπαγάνδα συστηματοποιείται περί της υποχρεωτικότητας των εμβολίων, σχηματοποιείται μια μιαρή συμμαχία, όπου κυβέρνηση, λοιμωξιολόγοι και Εκκλησία βάλουν κατά των ανεμβολίαστων.
Η κυβέρνηση που απέτυχε παταγωδώς στην διαχείριση της πανδημίας καθώς οι νεκροί πλησιάζουν τους 20.000 και οι υγειονομικοί δείκτες είναι μακράν από τους χειρότερους διεθνώς, ξεπεράσαμε και την Ινδία που έχει 138 φορές μεγαλύτερο πληθυσμό από την Ελλάδα, επαίρεται ότι τα κατάφερε στην πανδημία.
Ο Μητσοτάκης ο έλληνας πρωθυπουργός πρόσφατα μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η Ελλάδα νίκησε στην πανδημία…
Πως νίκησε η Ελλάδα που εμφανίζει τους χειρότερους επιδημιολογικούς δείκτες είναι ένα ζητούμενο…
Προφανώς και ο Μητσοτάκης απλά παραπλανεί και ως πολιτικός επιδίδεται στην κλασσική συνταγή σε υπέρβαση της λογικής για να δικαιολογηθεί η αποτυχία.
Προφανώς και δεν μπορούσε να πει ότι απέτυχε η ελληνική κυβέρνηση, οπότε επέλεξε πρακτικές πολιτικού θεάτρου…

Οι λοιμωξιολόγοι μαριονέτες

Γνωρίζαμε στην Ελλάδα ότι οι προβεβλημένοι λοιμωξιολόγοι διαγκωνίζονται για το ποιος θα φανεί βασιλικότερους του Βασιλέως ώστε να κερδίσουν την εύνοια της κυβέρνησης και κατ΄ επέκταση μια καλή θέση στις τόσες που δημιουργούνται.
Οι έλληνες επιστήμονες είναι απλά αναγνώστες των διεθνών μέσων ενημέρωσης, η επιστημονική τους γνώση είναι περιορισμένη και αυτό μπορεί κανείς να το διαπιστώσει παρακολουθώντας την επιχειρηματολογία των επιστημόνων και των διεθνών δημοσιευμάτων.
Πολλοί εξ αυτών έχουν αποδειχθεί κατώτεροι των περιστάσεων, τηλεπιστήμονες που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η προβολή, αλλά θα εστιάσουμε στον επιστημονικό σύμβουλο του ΣΥΡΙΖΑ τον Γεροτσιάφα καθηγητή αιματολογίας που ανέφερε ότι πρέπει να επιβληθεί καθολικός εμβολιασμός και όσοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν να πάνε να μείνουν σε ένα βουνό δεν μπορεί να είναι μέλη της κοινωνίας.
Προσέξτε μιαρή αντίληψη επιστήμονα, η ιατρική διδάσκει τον διαχωρισμό της κοινωνίας ή το σύστημα υγείας πρέπει να είναι καθολικό;
Ο ανεμβολίαστος δεν έχει πληρώσει τις ασφαλιστικές και φορολογικές του υποχρεώσεις τόσα χρόνια, δεν εργάζεται, δεν έχει οικογένεια, δεν συμμετέχει στα κοινά, δεν έχει ρόλο και δραστηριότητα στην κοινωνία;
Πραγματικά ντροπή από δήθεν επιστήμονες που προσβάλλουν την νοημοσύνη και προσβάλλουν την λογική.….

Η Εκκλησία από τον Χριστόδουλο στον Ιερώνυμο… πως εξελίχθηκε σε μαριονέτα

Η διαρκής ιερά Σύνοδος μεταξύ άλλων υποστηρίζει τον καθολικό εμβολιασμό.
Γνωρίζουμε ότι η Εκκλησία έχει ρόλο πνευματικό.
Στόχος της να ενώνει την κοινωνία, ο λόγος της να είναι συναινετικός.
Ο Χριστός δίδασκε την ενότητα των ανθρώπων και πολέμησε τους διαχωρισμούς.
Η σημερινή διαρκής ιερά σύνοδος και ειδικά ο Ιερώνυμος ο αρχιεπίσκοπος της Εκκλησίας της Ελλάδος που ωχριά μπροστά στον Χριστόδουλο, τάσσεται υπέρ της υποχρεωτικότητας των εμβολίων.
Όταν η Εκκλησία ξεφεύγει από τον ρόλο της και καθίσταται μαριονέτα χάνει σε αξιοπιστία.
Η Εκκλησία στο σκέλος της πνευματικής διαχείρισης της πανδημίας απέτυχε παταγωδώς.

Γνωρίζουν ότι δεν μπορεί να επιβληθεί υποχρεωτικότητα στον εμβολιασμό, λόγω Συντάγματος και βασικών κανόνων ιατρικής, οπότε θα επιλέξουν να κάνουν δύσκολη την ζωή των ανεμβολίαστων.
Το γνωρίζουν καλά και αυτό δεν θα αλλάξει
Οπότε σχηματίστηκε μια δυστοπική συμμαχία κυβέρνησης, λοιμωξιολόγων και Εκκλησίας ποδοπατώντας τον ρόλο τους και προσβάλλοντας τις διαχρονικές αξίες, παραβιάζοντας την λογική.
Όμως παρά την δύναμη αυτής της συμμαχίας ο υποχρεωτικός εμβολιασμός θα αποτύχει.

Γιατί δυστοπική συμμαχία;

Μπορεί μια συμμαχία κυβέρνησης (εξουσία), λοιμωξιολόγων (επιστήμη) και Εκκλησίας (θρησκεία) να είναι δυστοπική;
Ναι όταν ο στόχος είναι να επιβάλλουν ένα μέτρο στο οποίο εναντιώνονται 3,2 εκατ. έλληνες και όταν σε άλλα κράτη ούτε καν έχουν διανοηθεί να επιβάλλουν υποχρεωτικό εμβολιασμό.
Βλέπε την Σουηδία, είναι χώρα πρότυπο πλέον στην πανδημία χωρίς καραντίνες, χωρίς μάσκες και χωρίς υποχρεωτικό εμβολιασμό και χωρίς πιστοποιητικά εμβολιασμού έχει ελέγξει τον covid 19.
Εδώ και η Ισπανία επίσημα δεν έχει εθνικό πιστοποιητικό εμβολιασμού αλλά μόνο περιφέρειες 7 ή 8 περιφέρειες σε σύνολο 17 αυτόνομων κοινοτήτων.
Στην Ελλάδα οι ανεμβολίαστοι πληρώνουν την αποτυχία στην διαχείριση της πανδημίας.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης