Κοινωνία

Στη φυλακή άλλα τρία μέλη του κυκλώματος πλαστών πιστοποιητικών – Ανάμεσά τους και ο διοικητής αστυνομικού τμήματος

Στη φυλακή άλλα τρία μέλη του κυκλώματος πλαστών πιστοποιητικών – Ανάμεσά τους και ο διοικητής αστυνομικού τμήματος
Με τις νέες προφυλακίσεις, οι κατηγορούμενοι που οδηγούνται στην φυλακή είναι έξι, όλοι με συγκεκριμένους ρόλους στην οργάνωση
Σχετικά Άρθρα

Άλλοι τρεις κατηγορούμενοι ως μέλη του κυκλώματος έκδοσης πλαστών ταυτοτήτων και διαβατηρίων σε αλλοδαπούς οδηγήθηκαν στις φυλακές μετά τις απολογίες τους.
Μετά τις προφυλακίσεις αργά τη νύχτα τριών από την ομάδα των δεκατριών που απολογήθηκαν, άλλοι τρεις κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν με την ομάδα των επτά κατηγορουμένων που οδηγήθηκαν στην Ανάκριση το πρωί του Σαββάτου (4/12/2021), οδηγούνται στην φυλακή με την σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέα.

O εγκέφαλος και ο διοικητής

Πρόκειται για τον 61χρονο φερόμενο ως εγκέφαλο της εγκληματικής ομάδας, το θετό του γιο του φερόμενου αρχηγού, καθώς και τον Διοικητή τμήματος Ασφαλείας στη Δυτική Αττική, που φέρεται να ήταν σε απόλυτη συνεννόηση με τον αρχηγό του κυκλώματος και να συνέδραμε καθοριστικά στις εγκληματικές ενέργειες της ομάδας.
Οι υπόλοιποι τέσσερις κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.
Συνολικά το τελευταίο 48ωρο απολογήθηκαν 20 συλληφθέντες για την υπόθεση.
Με τις νέες προφυλακίσεις, οι κατηγορούμενοι που οδηγούνται στην φυλακή είναι έξι, όλοι με συγκεκριμένους ρόλους στην οργάνωση, ενώ οι υπόλοιποι 14 αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης

Advertisement -->