Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Για την αποτυχία της πανδημίας στην Ελλάδα δεν ευθύνονται οι ανεμβολίαστοι – Καταστροφή lockdown και υποχρεωτικός εμβολιασμός

Για την αποτυχία της πανδημίας στην Ελλάδα δεν ευθύνονται οι ανεμβολίαστοι – Καταστροφή lockdown και υποχρεωτικός εμβολιασμός
Εάν δει κανείς την προσπάθεια των πολιτικών να αποποιηθούν τις ευθύνες τους απέναντι σε αυτή την τραγωδία… ένα είναι το συμπέρασμα, έχουν αποτύχει και αναζητούν άλλοθι για την αποτυχία
Σχετικά Άρθρα

Η Ελλάδα με 17.425 νεκρούς που προσεχώς θα φθάσουν στους 18.000 με 20.000 εμφανίζει από τους χειρότερους επιδημιολογικούς δείκτες παγκοσμίως.
Μπορεί να ειπωθεί ότι τα έχουμε κάνει μαντάρα και λέμε κάνει… γιατί ενώ πρωτίστως είναι ευθύνη της κυβέρνησης και της ομάδας βιοηθικής ευθύνη έχει και η κοινωνία.
Εάν δει κανείς την προσπάθεια των πολιτικών να αποποιηθούν τις ευθύνες τους απέναντι σε αυτή την τραγωδία… ένα είναι το συμπέρασμα, έχουν αποτύχει και αναζητούν άλλοθι για την αποτυχία.
Ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας ο Rutte αποκάλεσε βλαμμένους τους ανεμβολίαστους.
Ένας ομοφυλόφιλος πρωθυπουργός που αποκαλεί βλαμμένους ένα μεγάλο μέρος της ολλανδικής κοινωνίας είναι σοβαρός πολιτικός ή γελοίος, ανεύθυνος και αλαζόνας;
Ο αμερικανός Πρόεδρος Biden ανέφερε ότι οι ΗΠΑ κινδυνεύουν από την πανδημία των ανεμβολίαστων…
Δυστυχώς τα ψέματα αποκαλύπτονται εύκολα…
Η 3η δόση των εμβολίων – των ενισχυτικών εμβολίων και όχι αναμνηστικών εμβολίων – αποτελεί απόλυτη απόδειξη ότι τα εμβόλια χάνουν την αποτελεσματικότητα τους…
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.
Το Ισραήλ έχει παρουσιάσει τις πιο εμπεριστατωμένες μελέτες για τον covid 19 και τα εμβόλια – πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε – και ήταν οι πρώτοι που αποκάλυψαν για την κατάρρευση της αποτελεσματικότητας των εμβολίων και είναι πάλι η πρώτη χώρα που αποκαλύπτει ότι 4 μήνες μετά τα αντισώματα της 3ης ενισχυτικής δόσης αρχίζουν να ξεθωριάζουν…
Οπότε θα ακολουθήσει και 4η δόση και 5η δόση… και ο φαύλος κύκλος θα συνεχιστεί.
Στην Ελλάδα ο έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλεσε τους ανεμβολίαστους ψεκασμένους, τζαμπαζήδες, ανεύθυνους.
Σχεδόν 3,3 εκατ πολίτες που πληρώνουν τους φόρους τους, αγωνιούν για το αύριο, εργάζονται, συμμετέχουν ενεργά στην κοινωνία, οι άντρες πήγαν στρατό και οι γυναίκες ως σύζυγοι και μάνες προσφέρουν στην κοινωνία.
Οι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί Μητσοτάκη εις βάρος της κοινωνίας είναι απόδειξη αποτυχίας της ακολουθούμενης πολιτικής.
Η προσπάθεια δημιουργίας ενοχικών συναισθημάτων και αποποίησης της αποτυχημένης πολιτικής και των πολιτικών ευθυνών άμεσα στιγματίστηκε από την κοινωνία.
Συν τοις άλλοις μέρος των νεοδημοκρατών δεν έχουν εμβολιαστεί όπως αποδεικνύεται στην Βόρεια Ελλάδα αλλά και συνολικά στην χώρα, οι οπαδοί της ΝΔ είναι ψεκασμένοι;
Ο Μητσοτάκης προέβη σε αυτή την δήλωση γιατί είδε να αποτυγχάνει η προσπάθεια εμβολιασμού και αντί λειτουργήσει ως υπεύθυνος πολιτικός… συμπεριφέρθηκε ανεύθυνα απόδειξη πολιτικής απειρίας για να μην κάνουμε άλλο χαρακτηρισμό.

Γιατί δεν ευθύνονται οι εμβολιασμένοι;

Όχι για την επιδείνωση της πανδημίας στην Ελλάδα και σε ορισμένες χώρες διεθνώς – προσοχή όχι σε όλες – δεν ευθύνονται οι ανεμβολίαστοι.

  • Η 3η δόση των εμβολίων απέδειξε την αναποτελεσματικότητα ή μερική αποτελεσματικότητα τους.
  • Πολλές εκθέσεις – βλέπε περιοδικό Lancet – αποκαλύπτει ότι για την άνοδο της πανδημίας τόσο οι εμβολιασμένοι όσο και οι ανεμβολίαστοι έχουν ίδια συμμετοχή.
  • Όπως και να το δει κανείς, τα στοιχεία από το σύστημα VAERS αποδεικνύουν ότι τα εμβόλια κατά του covid 19 είναι τα πιο επικίνδυνα στην ιστορία.

Μόνο στις ΗΠΑ έχουν καταγραφεί 19.205 νεκροί από τα εμβόλια και με βάση την έκθεση Lazarus το σύστημα καταγραφής ανεπιθύμητων παρενεργειών από τα εμβόλια δεν παρουσιάζει όλη την πραγματικότητα καθώς η εμπειρία αποδεικνύει ότι μόνο το 1% των παρενεργειών καταγράφεται.
Το VAERS ή Vaccine Adverse Event Reporting System ανήκει στα CDC στα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων στις ΗΠΑ και αποτελεί ένα μηχανισμό καταγραφής παρενεργειών και θανάτων από εμβόλια.
Με βάση τα επίσημα στοιχεία η πλειοψηφία των θανάτων και παρενεργειών προκαλούνται από τα εμβόλια της Pfizer.
vaersss1.png

  • Αντίστοιχο σύστημα υπάρχει και στην Ευρώπη όπου ο αριθμός των πάσης φύσεως παρενεργειών πλησιάζει τα 3,7 εκατ και οι νεκροί από εμβολιασμό τους 31.000.
  • Στις ΗΠΑ π.χ. οι νεκροί από covid 19 το 2021 όπου έχουν εμβολιαστεί πάνω από 200 εκατ πολίτες είναι περισσότεροι από τους νεκρούς από covid 19 το 2020 που δεν είχε ξεκινήσει κανείς εμβολιασμός.

Το 2020 υπήρχαν τα καταστροφικά lockdowns και το 2021 ο εμβολιασμός.
Το εντυπωσιακό είναι ότι στις ΗΠΑ οι νεκροί από covid 19 έχουν φθάσει τους 772.388 συνολικά με 33.297 νεκρούς σε διάστημα 28 ημερών.
Η Σουηδία χωρίς μάσκες, χωρίς lockdowns, χωρίς τον απαράδεκτο διαχωρισμό εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων εμφανίζει 15.110 νεκρούς αλλά με μόλις 117 νεκρούς σε διάστημα 28 ημερών.
Η Ελλάδα εμφανίζει 17.425 νεκρούς συνολικά με 1.685 νεκρούς σε διάστημα 28 ημερών, επιθετικά lockdowns και απαράδεκτο διαχωρισμό της κοινωνίας σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.
Vaerssss2.png

vaerssss3s_1.png

Το πείραμα απέτυχε

Ειδικά στην Ελλάδα το πείραμα απέτυχε.
Τι σημαίνει απέτυχε.
Ότι τα μέτρα που έχουν ληφθεί πολιτικά και επιστημονικά απέτυχαν, οπότε αυτοί που θέσπισαν τα αποτυχημένα μέτρα αντί να αλλάξουν ριζικά πολιτική… θα συνεχίσουν να κάνουν τα ίδια και χειρότερα λάθη.
Οι δύο λύσεις που εξετάζονται καθολικό lockdown και υποχρεωτικός εμβολιασμός θα έχουν πολλαπλό κόστος.
Το μεν lockdown αποδείχθηκε ότι δεν μειώνει την πανδημία αλλά σίγουρα καταστρέφει την οικονομία.
Θα έχει τεράστιο πολιτικό κόστος γιατί η κυβέρνηση υποσχέθηκε στους εμβολιασμένους ελευθερία και εάν τους την στερήσει θα είναι οι πρώτοι που θα αντιδράσουν.
Εάν η Γερμανία επιβάλλει καθολικό lockdown θα επιβάλλει και η Ελλάδα.
Ως προς τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, η Ελλάδα είναι αδύνατο να εφαρμοστεί ένα τέτοιο επαίσχυντο μέτρο όχι γιατί αντιβαίνει το Σύνταγμα αλλά κυρίως γιατί μόνο παράφρονες θα επέβαλλαν υποχρεωτικότητα στον εμβολιασμό.
Τόσο η καθολική καραντίνα όσο και ο υποχρεωτικός εμβολιασμός θα έχουν τεράστιο πολιτικό και κοινωνικό κόστος…
Και όμως τα χειρότερα έρχονται…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης