Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Το πείραμα απέτυχε, το αδιέξοδο θα οδηγήσει νοσηρά μυαλά σε υποχρεωτικούς εμβολιασμούς… το χάος πλησιάζει

Το πείραμα απέτυχε, το αδιέξοδο θα οδηγήσει νοσηρά μυαλά σε  υποχρεωτικούς εμβολιασμούς… το χάος πλησιάζει
Η υποχρεωτικότητα στον εμβολιασμό, είναι πράξη ατιμωτική, δυστοπική, αποτυχημένη, κατάφορα αντισυνταγματική, θα είναι η απόδειξη ότι όλα τα μέτρα που πήραν οι κυβερνήσεις απέτυχαν… παταγωδώς - Θα είναι η αρχή του τέλους…
Σχετικά Άρθρα

Ποιο είναι το επόμενο βήμα αυτού του μεγάλου πειράματος;
Τα lockdowns δεν ήταν ικανά να αντιμετωπίσουν τον covid 19 αντιθέτως προκάλεσαν τεράστια οικονομική ζημία και συνεχίζουν να προκαλούν σοβαρή οικονομική ζημία…
Τα εμβόλια επίσης δεν φαίνονται ικανά να αντιμετωπίσουν τον covid 19, επιβραδύνουν την νόσηση, προσφέρουν κάποια μορφής προστασία αλλά έχουν ημερομηνία λήξεως… η αποτελεσματικότητα των εμβολίων καταρρέει.
Δυστυχώς το ίδιο συμβαίνει και με την 3η δόση που την παρουσίασαν αναμνηστική, έγινε ενισχυτική αλλά στην πράξη τα αντισώματα μετά τον 4ο μήνα μειώνονται δραστικά… οπότε υποχρεωτικά θα ακολουθήσει και 4η δόση… και ένας φαύλος κύκλος έχει ήδη ανοίξει.
Οι κυβερνήσεις – δυστυχώς και η ελληνική – πολιτικοποίησαν τον εμβολιασμό.
Οι εμβολιασμένοι είναι οι δικοί τους και οι ανεμβολίαστοι οι απέναντι, αυτοί που εναντιώνονται, οι ψεκασμένοι.
Είπαν ότι πλέον η πανδημία του covid 19 είναι πανδημία των ανεμβολίαστων αλλά το πιο έγκυρο ιατρικό περιοδικό το Lancet σε μελέτη που παρουσιάστηκε αποδεικνύει ότι ο στιγματισμός της κοινωνίας μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων είναι αντιεπιστημονικός καθώς και οι εμβολιασμένοι νοσούν και μεταδίδουν.
Εάν δεν νοσούσαν δεν θα χρειάζονταν την ενισχυτική δόση και ο φαύλος κύκλος συνεχίζεται…
Ο διαχωρισμός της κοινωνίας σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους είναι παράνοια, όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα στην ζωή και είναι ίσοι ή καλύτερα άνισοι απέναντι στον θάνατο…
Η πολιτικοποίηση των εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων είναι εγκληματικό λάθος καθώς π.χ. στην Βόρεια Ελλάδα πάνω από το 50% των πολιτών είναι ανεμβολίαστοι εκεί που η Νέα Δημοκρατία παίρνει υψηλά ποσοστά.
Στα σώματα ασφαλείας π.χ. στην αστυνομία οι περισσότεροι προέρχονται από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας…
Κάτι ψέλλισαν για υποχρεωτικότητα εμβολιασμών στην αστυνομία και στον στρατό και το πήραν πίσω κακήν κακώς…
Μεγάλο μέρος των οπαδών της Νέας Δημοκρατίας δεν έχει εμβολιαστεί, αυτό δεν μπορεί να χρωματίζει με κομματικά κριτήρια, ο εμβολιασμός πρέπει να είναι ΜΟΝΟ προαιρετικός όχι υποχρεωτικός…
Πολλές χώρες εμβολιασμένες ωστόσο εμφανίζουν αύξηση κρουσμάτων και νοσηρότητας.
Αποτελούν απόδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά και σίγουρα το να ρίχνεις την ευθύνη στον ανεμβολίαστο είναι ατιμωτικό και προσβλητικό, αντιεπιστημονικό.

Η αποτυχία θα φέρει ακόμη πιο επικίνδυνα μέτρα…

Η πιο σοβαρή είδηση των τελευταίων ημερών είναι το σχέδιο της αυστριακής κυβέρνησης να επιβάλλει υποχρεωτικότητα στους εμβολιασμούς από τον Φεβρουάριο του 2022.
Ο υποχρεωτικός καθολικός εμβολιασμός αποτελεί απόδειξη αποτυχίας, όποια χώρα εφαρμόσει τέτοια μέτρα θα πυροδοτήσει κοινωνική έκρηξη.
Ορισμένοι με τακτικές δημαγωγίας, εκφοβισμούς και μεθόδου καλλιέργειας φόβου έχουν χειραγωγήσει πολλούς πολίτες που ανησυχούν, προβληματίζονται ή και φοβούνται για την ζωή τους.
Παραγνωρίζουν όμως ότι το αδιέξοδο θα οδηγήσει νοσηρά μυαλά σε υποχρεωτικούς εμβολιασμούς… και οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί θα οδηγήσουν σε κοινωνική έκρηξη…
Αυτό που μέχρι σήμερα δεν έχει σταθμιστεί είναι η κοινωνική έκρηξη… που σιγοβράζει…
Δεν θα είναι από τους γνωστούς μπαχαλάκηδες αριστεριστές ή αυτούς που μονίμως διαδηλώνουν.
Θα είναι από πολίτες που θα αντιδράσουν απέναντι στην παράνοια και στην καταπάτηση των ελευθεριών και δικαιωμάτων.
Πολλά από αυτά θα είχαν αποτραπεί εάν ο Trump και όχι ο Biden είχε εκλεγεί στις ΗΠΑ…
Ο Biden αποδεικνύεται ένας ανύπαρκτος πολιτικός, αδύναμος και κουρασμένος…
Πάσχει ο κόσμος από ένα ηγέτη, μπροστάρη στις εξελίξεις.
Κατά την άποψη πολλών επιστημόνων, ακαδημαϊκών και βεβαίως πολιτών, η υποχρεωτικότητα θα φέρει κάτι μεγάλο, κάτι εκρηκτικό…
Όσοι σπείρουν την διχόνοια θα πληρώσουν το τίμημα, οι πολιτικοί εντός και εκτός Ελλάδος θα πρέπει να είναι πολλοί προσεκτικοί… μην υποτιμήσουν τις κοινωνίες και μην υποτιμήσουν την ένταση που σιγοβράζει…
Η υποχρεωτικότητα στους εμβολιασμούς θα φέρει καταιγίδες, κοινωνική έκρηξη και χάος οι διαστάσεις του οποίου δεν μπορούν να προβλεφθούν.
Η υποχρεωτικότητα στους εμβολιασμούς θα είναι η τελευταία απονενοημένη πράξη… μετά ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του.
Η υποχρεωτικότητα στον εμβολιασμό, είναι πράξη ατιμωτική, δυστοπική, αποτυχημένη, κατάφορα αντισυνταγματική, θα είναι η απόδειξη ότι όλα τα μέτρα που πήραν οι κυβερνήσεις απέτυχαν… παταγωδώς.
Θα είναι η αρχή του τέλους…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης