Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κατέληξε 49χρονος με κορωνοϊό στον Βόλο, που αρνήθηκε να διασωληνωθεί

Κατέληξε 49χρονος με κορωνοϊό στον Βόλο, που αρνήθηκε να διασωληνωθεί
Δεν πήγαινε στο νοσοκομείο του Βόλου και υπήρξε αντίδραση στο να διασωληνωθεί

Σοκ προκαλεί η είδηση του θανάτου ενός 49χρονου άνδρα στο Βόλο, που έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό.
Από τις πρώτες πληροφορίες που έγιναν γνωστές, είχε προσβληθεί από τον ιό, ωστόσο δεν ήθελε να πάει στο Νοσοκομείο Βόλου, γεγονός που επιβάρυνε την υγεία του και όταν την Παρασκευή μετέβη στο νοσοκομείο «Αχιλλοπούλειο» δεν είχε σχεδόν καθόλου οξυγόνο.
Υπήρξε αντίδραση και στο να διασωληνωθεί, γεγονός που δεν συνέβη, και κατέληξε να αφήσει την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα.
Νωρίτερα σήμερα, ο διευθυντής της Β' ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος μίλησε για τους αρνητές λέγοντας πως, «Εδώ υπάρχει μια θεραπεία που έχει εφαρμοστεί σε όλο τον κόσμο το να του δώσεις οξυγόνο του σώζεις την ζωή. Άλλον τον ψάχνουμε στα παγκάκια και φεύγει γιατί του λένε ότι το οξυγόνο του κάνεις κακό, άλλοι δεν θέλουν να διασωληνωθούν».
Σύμφωνα με τον ίδιο, το χαρακτηριστικό του τωρινού κύματος της πανδημίας είναι η αμφισβήτηση των ενεργειών των γιατρών και τόνισε πως πίσω από τα περιστατικά με τους αρνητές, υπάρχουν «ηθικοί αυτουργοί» με τους οποίους οι ασθενείς συνομιλούν ακόμα και κατά τη νοσηλεία τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης