Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σέρρες: Γονείς - αρνητές δεν έχουν στείλει τα παιδιά τους σχολείο δύο χρόνια

Σέρρες: Γονείς - αρνητές δεν έχουν στείλει τα παιδιά τους σχολείο δύο χρόνια
Οι γονείς τους και δεν επιτρέπουν να κάνουν τεστ ή να φορούν μάσκες

Τα τέσσερα παιδιά οικογένειας που διαμένει στην τοπική κοινότητα Αλιστράτη στις Σέρρες δεν έχουν πάει στο σχολείο εδώ και μήνες, καθώς οι γονείς τους και δεν επιτρέπουν να κάνουν τεστ ή να φορούν μάσκες.
Τα παιδιά είναι διάφορων ηλικιών –από νηπιαγωγείο μέχρι Λύκειο– και οι γονείς δεν τα είχαν στείλει στο σχολείο ούτε την περσινή χρονιά, σύμφωνα με το infonews24.gr.
Ο διευθυντής του Δημοτικού σχολείου της περιοχής έχει στείλει πολλές επιστολές για να ενημερώσει την οικογένεια, ωστόσο κάθε προσπάθεια έχει πέσει στο κενό.
Για την κατάσταση έχουν ενημερωθεί και οι αρμόδιες Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Σερρών.
Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Σερρών, Γιάννης Καραβασίλης, σημείωσε στο τοπικό μέσο πως τα παιδιά δεν μπορούν προσέλθουν στο σχολείο, εφόσον δεν τηρούνται τα μέτρα.
Ο κ. Καραβασίλης ανέφερε πως θα επικοινωνήσει εκ νέου με τον διευθυντή του δημοτικού Σχολείου, προκειμένου να καθορίσουν τα επόμενα βήματα και να ζητηθεί από το Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου ακόμη και εισαγγελική παρέμβαση.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης