Τελευταία Νέα
Κοινωνία

«Καρφιά» Μόσιαλου προς υπουργούς: Οι επιδημιολόγοι του υπουργικού συμβουλίου να κοιτάζουν τη δουλειά τους

«Καρφιά» Μόσιαλου προς υπουργούς: Οι επιδημιολόγοι του υπουργικού συμβουλίου να κοιτάζουν τη δουλειά τους
Μόσιαλος: «Οι ειδικοί "επιδημιολόγοι" του υπουργικού συμβουλίου καλό θα ήταν να επικεντρωθούν στα καθήκοντα που τους ανέθεσε ο πρωθυπουργός»

Σύντομος και αιχμηρός, ο καθηγητής πολιτικής υγείας στο LSE, Ηλίας Μόσιαλος, «κάρφωσε» τους υπουργούς οι οποίοι κάνουν δηλώσεις για την αντιμετώπιση και πορεία τη πανδημίας, αντί να επικεντρωθουν «στα καθήκοντα που τους ανέθεσε ο πρωθυπουργός», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Υπουργοί «επιδημιολόγοι»

«Οι ειδικοί "επιδημιολόγοι" του υπουργικού συμβουλίου καλό θα ήταν να επικεντρωθούν στα καθήκοντα που τους ανέθεσε ο πρωθυπουργός.
Και να κάνουν σωστά τη δουλειά τους εκεί που χρειάζεται. Τα πολλά λόγια είναι περιττά» σημείωσε ο Ηλίας Μόσιαλος στο Facebook. 

 

 

Αντίθετος και τα SMS σε ανεμβολίαστους

Με έντονο τρόπο αντέδρασε άλλωστε ο Ηλίας Μόσιαλος νωρίτερα, και στην πρόθεση της κυβέρνησης να αποστέλλει ενημερωτικά sms σε ανεμβολίαστους.
«Δεν είναι καλή ιδέα, δεν ξέρω ποιος την είχε, αλλά να την πάρουν πίσω» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο καθηγητής πολιτικής της Υγείας στο LSE.
«Δηλαδή αυτό έλειπε από τους ανεμβολίαστους; Το sms; Οταν έχει γίνει τόση συζήτηση και τόση ενημέρωση;» διερωτήθηκε.
Εκτίμησε δε ότι θα έχει το αντίθετο αποτέλεσμα, ενώ επεσήμανε και το ζήτημα που θα ανακύψει με τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών.
«Πριν αρχίσουμε να συζητάμε νέα μέτρα, τα οποία μπορεί να χρειαστούν, αλλά ας αρχίσουμε πρώτα να εφαρμόζουμε όσα υπάρχουν, συστηματικά. Κι αυτό είναι θέμα κυρίως της πολιτείας».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης