Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Παγώνη: Σε ασφυξία οι ΜΕΘ - Συνάδελφοι που εφημερεύουν, φοβούνται για τα περιστατικά

Παγώνη: Σε ασφυξία οι ΜΕΘ - Συνάδελφοι που εφημερεύουν, φοβούνται για τα περιστατικά
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τα κρούσματα που θα ανακοινώσει σήμερα ο ΕΟΔΥ θα είναι άνω των 6.000
Σχετικά Άρθρα

Τον κώδωνα του κινδύνου για τη διασπορά του κορωνοϊού στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα, έκρουσε η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Αθήνας και Πειραιά, Ματίνα Παγώνη.
«Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πάρα πολύ, ειδικά σε κεντρική και βόρεια Ελλάδα, γιατί ξεκινάει από την Λάρισα και πάνω...
Οι ΜΕΘ βρίσκονται σε ασφυξία, συνάδελφοι που εφημερεύουν τρέμουν, φοβούνται αν τα περιστατικά είναι πάρα πολλά τι θα κάνουν, πού θα τα βάλουν. Όταν ένας γιατρός ή νοσηλευτής φτάνει σε αυτό το σημείο, κάθε μέρα στην καθημερινότητά του, να ξέρει ότι εκτός από το ιατρικό κομμάτι πρέπει να δει και τι θα κάνει με τη διαχείριση των περιστατικών, δυσκολεύεται ακόμη περισσότερο και η δική του ζωή, η πίεση είναι μεγάλη» επεσήμανε η κ. Παγώνη μιλώντας στο Open.
Η εκτόξευση των κρουσμάτων, των διασωληνωμένων αλλά και των θανάτων έχει σημάνει συναγερμό στην κυβέρνηση. Στο πλαίσιο αυτό, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, θα προβεί -στις 18:00- σε ανακοινώσεις για την επιβολή νέων μέτρων. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τα κρούσματα που θα ανακοινώσει σήμερα ο ΕΟΔΥ θα είναι άνω των 6.000.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης