Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θεσσαλονίκη - ΔΕΘ: Ένταση και επεισόδια σε συγκέντρωση στο Λευκό Πύργο κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών

Θεσσαλονίκη - ΔΕΘ: Ένταση και επεισόδια σε συγκέντρωση στο Λευκό Πύργο κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών

Στις 18.00 υπήρξε κάλεσμα από τον Ηλία Κασιδιαρη για συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου

Σχετικά Άρθρα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία του Λευκού Πύργου, στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιείται απο άτομα τα οποία είναι ενάντια στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, σύμφωνα με το ενημερωτικό site GR Times, το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021.
Κρατώντας ελληνικές σημαίες, πανό και φωνάζοντας συνθήματα όπως «πάρτε τα εμβόλια και φύγετε από εδώ», κατά της κυβέρνησης και υπέρ της Μακεδονίας και της ορθοδοξίας, οι διαδηλωτές ξεκίνησαν την πορεία.

Ένταση

Προς στιγμήν ένταση σημειώθηκε πριν από λίγο μπροστά από την πλατεία του Λευκού Πύργου, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσηςού.
Όλα ξεκίνησαν όταν ένας από τους διαδηλωτές με την ελληνική σημαία, πήρε ένα καρεκλάκι και έκατσε στη μέση του δρόμου,απαιτώντας να διακοπεί η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Νίκης, ώστε να βγουν στο οδόστρωμα οι υπόλοιποι διαδηλωτές.
Όταν οι αστυνομικοί τον πλησίασαν για να τον απομακρύνουν, καθώς είναι επικίνδυνο, άρχισε να καλεί τους υπόλοιπους να κατέβουν στο οδόστρωμα.
Στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, κάποια από τα άτομα είχαν πάρει θέση μπροστά από τον φραγμό της Αστυνομίας.
Μερίδα ατόμων άναψε πυρσούς και φωνάζει συνθήματα κατά της κυβέρνησης και κατά των δημοσιογράφων.


Μέτρα ασφαλείας

Σημειώνεται ότι η ΕΛΑΣ έχει στήσει από νωρίς φραγμούς ούτως ώστε οι διαδηλώσεις που θα γίνουν απόψε να μη φτάσουν στο Συνεδριακό Κέντρο «Βελλίδειο» όπου θα πραγματοποιηθεί στις 20.00 η ομιλία του πρωθυπουργού.
Παράλληλα, χιλιάδες αστυνομικοί βρίσκονται επί ποδός υπό τον φόβο επεισοδίων, ενώ από αέρος αναμένεται – όπως και χθες – να συνδράμει ελικόπτερο της ΕΛΑΣ και drone.
Θεσσαλονίκη - ΔΕΘ: Συγκέντρωση στο Λευκό Πύργο κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών

002_1.JPG
Κάλεσμα Κασιδιάρη

Υπογραμμίζεται, ότι στις 18.00 υπάρχει κάλεσμα από τον Ηλία Κασιδιαρη για συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου, ενάντια στις κυβερνητικές πολιτικές, στην οποία θα μιλήσει μέσω διαδικτύου, ενώ στην συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία.
Την ίδια ώρα, ανάλογη συγκέντρωση διαμαρτυρίας είναι σε εξέλιξη στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ενώ ισχυρές οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί μπροστά και γύρω από το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης