Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ποινική δίωξη στον ποδοσφαριστή του Ολυμπιακού Σεμέδο για ομαδικό βιασμό

Ποινική δίωξη στον ποδοσφαριστή του Ολυμπιακού Σεμέδο για ομαδικό βιασμό
Ποινική δίωξη για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού ασκήθηκε σε βάρος του 27χρονου Πορτογάλου αμυντικού του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο
Σχετικά Άρθρα

Ποινική δίωξη για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού (άρθρο 336 παρ.3 ΠΚ) ασκήθηκε σε βάρος του 27χρονου Πορτογάλου αμυντικού του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα την Τρίτη 31 Αυγούστου 2021.
Την ίδια στιγμή, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον 40χρονο Νιγηριανό που καταγγέλθηκε επίσης για το ίδιο αδίκημα.
Ο 40χρονος συγκατηγορούμρνος του Σεμέδο καταζητείται.
«Αρνείται την κατηγορία ο εντολέας μου. Σκεφτείτε όταν αποχωρήσουμε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, μετανιωμένος που εκτέθηκα, να σας καταγγείλω ότι πήρατε τη δήλωσή μου με βία. Όταν καταγγέλουμε κάτι θα πρέπει να υποστηρίζεται και από κάποια συμπεριφορά. Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγέλια», ανέφερε ο συνήγορος του Ρουμπεν Σεμέδο Σταύρος Γεωργόπουλος.
Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι το θύμα είχε υποστηρίξει στον ποδοσφαιριστή πως ήταν 19 ετών, επισημαίνοντας: «πως αν τη δείτε και εσείς θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών. Πρόκειται για μία παρέα που ήταν μαζί επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο να καταγγέλθηκαν αυτά».

Η καταγγελία της ανήλικης σε βάρος του Σεμέδο

Ο Πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο, συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας (30/08) με την κατηγορία για βιασμό 17χρονης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής από την καταγγελία της κοπέλας, ο ποδοσφαιριστής την πλησίασε σε μπαρ στον Ωρωπό. Ο Σεμέδο φέρεται να μέθυσε τη 17χρονη και να τη μετέφερε στη Γλυφάδα, στο σπίτι που διαμένει, όπου όπως ισχυρίζεται η ίδια τη βίασε.
Αρχικά η νεαρή κατήγγειλε το γεγονός στο Αστυνομικό Τμήμα του Βύρωνα συνοδευόμενη από τη μητέρα της και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.
Δόθηκε εντολή για σύλληψη, η οποία και πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του!
Θυμίζουμε πως ο Σεμέδο καταδικάστηκε στην Ισπανία μετά από διάφορες κατηγορίες για παράνομη οπλοκατοχή, απειλή δολοφονίας, σωματική επίθεση κ.α. με αποτέλεσμα να «ναυαγήσει» η υπόθεση μεταγραφής του στη Γουλβς.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την υπόθεση έχει ως εξής:

Αθήνα, 30 Αυγούστου 2021

Συνελήφθη χθες (29-8-2021) το βράδυ, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, αλλοδαπός κατηγορούμενος για βιασμό ανήλικης.
Συγκατηγορούμενος του ανωτέρω για το ίδιο αδίκημα τυγχάνει και έτερος αλλοδαπός.
Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ww.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης