Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τσούχλος (Πρόεδρος ΟΛΜΕ): Εμβολιασμένο το 85% των εκπαιδευτικών - Διαφωνία για την υποχρεωτικότητα

Τσούχλος (Πρόεδρος ΟΛΜΕ): Εμβολιασμένο το 85% των εκπαιδευτικών - Διαφωνία για την υποχρεωτικότητα
"H ΟΛΜΕ έχει πράξει το καθήκον της από τον Γενάρη που ζητούσαμε την προτεραιοποίηση των εκπαιδευτικών", ανέφερε ο Θ. Τσούχλος σχετικά με τους εμβολιασμούς

«Είμαστε υπέρ του μαζικού, καθολικού εμβολιασμού χωρίς αστερίσκους», τόνισε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης, Θεόδωρος Τσούχλος, σημειώνοντας για τους εμβολιασμούς των εκπαιδευτικών ότι «φτάσαμε σε ένα ποσοστό στη Δευτεροβάθμια που υπερβαίνει το 80%.Έχουμε υπερβεί το 85% γιατί υπάρχουν συνάδελφοι που έχουν νοσήσει».
Ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ μιλώντας στο Mega ανέφερε πως «εκεί που υπάρχει η διαφωνία της ΟΛΜΕ είναι η έννοια της υποχρεωτικότητας, της επιβολής, της ποινής, της διαθεσιμότητας και γενικότερα του εκφοβισμού»
Υπογράμμισε ότι «η ΟΛΜΕ έχει πράξει το καθήκον της από τον Γενάρη που ζητούσαμε την προτεραιοποίηση των εκπαιδευτικών. Φτάσαμε σε ένα ποσοστό στη Δευτεροβάθμια που υπερβαίνει το 80%.Έχουμε υπερβεί το 85% γιατί υπάρχουν συνάδελφοι που έχουν νοσήσει».
Τέλος, σημείωσε ότι «η θέση της ΟΛΜΕ είναι το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας να περνάει αυτά τα self test.. Ο στόχος δεν είναι μόνο το 10%, να ελέγχεται το 100%».
Σημειώνεται ότι τα σχολεία ανοίγουν στις 13/9.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης