Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Οι έλληνες επιστήμονες βιοηθικής… οφείλουν μια συγγνώμη για την τρομοκρατία και προπαγάνδα των εμβολίων – Διάτρητο το αφήγημα

Οι έλληνες επιστήμονες βιοηθικής… οφείλουν μια συγγνώμη για την τρομοκρατία και προπαγάνδα των εμβολίων –  Διάτρητο το αφήγημα
Δεν μπορεί να παρουσιάζεται ο εμβολιασμένος ως εν δυνάμει υγιής και ο ανεμβολίαστος ως εν δυνάμει ασθενής - Αυτό δεν ονομάζεται επιστήμη, οι τσαρλατάνοι εμφανίζονται να έχουν την παντογνωσία.
Σχετικά Άρθρα

Οι έλληνες επιστήμονες βιοηθικής, οφείλουν μια συγγνώμη απέναντι στην ελληνική κοινωνία.
Σεβόμαστε τον ρόλο του κάθε επιστήμονα και σίγουρα οι γνώσεις του είναι υπέρτερες των δικών μας.
Ο δικός μας ρόλος είναι να παρουσιάζουμε όλες τις θέσεις, ότι τα εμβόλια σώζουν ζωές αλλά και να αναδεικνύουμε τα πολλά κακώς κείμενα, τις παρενέργειες που υπάρχουν, τους θανάτους αλλά και την αντίθεση μεγάλης μερίδας των πολιτών απέναντι σε κάθε υποχρεωτικότητα και ειδικά στην ανώριμη επιχειρηματολογία περί πιστοποιητικών εμβολιασμού…
Το bankingnews θα σκεφθείτε πολύ είναι ένα οικονομικό site που ειδικεύεται σε τράπεζες, χρηματιστήρια και επιχειρήσεις… τι θέλουμε και ασχολούμαστε με ένα υγειονομικό θέμα.
Ο λόγος που ασχοληθήκαμε ήταν η μονομέρεια της πληροφόρησης.
Διεθνώς καταγράφονταν, παρενέργειες από τα εμβόλια, ορισμένοι έφυγαν από την ζωή, εμφανίζονταν και εμφανίζονται και δυστυχώς και θα εμφανίζονται πλήθος μεταλλάξεων, ενώ πολλοί άνθρωποι αντιδρούν γιατί ο καθένας για τον δικό του λόγο έχει εναντιωθεί στην υποχρεωτικότητα των lockdowns και των εμβολίων.
Ήμασταν το μόνο οικονομικό μέσο ενημέρωσης στην Ελλάδα, που εναντιωθήκαμε στα lockdowns, ασπαζόμαστε πλήρως τους κανόνες της ελεύθερης οικονομίας και ελεύθερης αγοράς… προσέξτε η έννοια ελεύθερος… σημαίνει ότι ο κάθε ένας έχει την δυνατότητα της επιλογής.
Ελεύθερη οικονομία σημαίνει ότι λειτουργεί με ένα ευρύ πλέγμα ελευθεριών σεβόμενη βασικούς κανόνες λειτουργίας.
Ελεύθερη αγορά σημαίνει ότι οι τιμές καθορίζονται από την προσφορά και ζήτηση και δεν υπάρχει κρατικός παρεμβατισμός, είμαστε κατά του κρατικού παρεμβατισμού και του κρατισμού συνολικά.
Η έννοια της ελευθερίας που πλήρως ασπαζόμαστε ποδοπατήθηκε με τα lockdowns και με την έμμεση υποχρεωτικότητα των εμβολίων.

Μια σύντομη διαδρομή

Ταχθήκαμε κατά των lockdowns, τότε το bankingnews τον Μάρτιο του 2020 είχε οικονομική εκπομπή στο Action 24 και ξεκάθαρα, πήραμε θέση… είναι εγκληματικό λάθος για την κοινωνία και την ελεύθερη οικονομία η καραντίνα.
Τα lockdowns είναι έγκλημα και θα αποδειχθούν καταστροφή και θα αποτύχουν.
Δεχθήκαμε σφοδρότατη κριτική και υπεστήκαμε μεγάλο οικονομικό κόστος, μας έκοψαν από κάθε κρατική διαφήμιση και πιστέψτε με δεχθήκαμε μεγάλη πίεση γιατί δεν υιοθετούσαμε το βασικό αφήγημα.
Τα κίνητρα μας δεν είναι ιδεολογικά, λυπούμαστε αλλά όποιοι βλέπουν την υγεία υπό το πρίσμα της ιδεολογίας είναι 100% λάθος, μακριά από εμάς οποιοδήποτε κομματικό ή ιδεολογικό κίνητρο.
Οι αριστεροί μας κυνήγησαν επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στέλνοντας για έλεγχο 3 φορές την ΑΑΔΕ… και το αποτέλεσμα ήταν μηδενικά πρόστιμα… γιατί η εταιρία μας είναι πεντακάθαρη και η ΝΔ μας εναντιώθηκε επειδή δεν υιοθετούσαμε το αφήγημα των lockdowns.
Σήμερα πολλοί υπουργοί της ΝΔ μας έχουν αναγνωρίσει ότι τα lockdowns ήταν μια λάθος επιλογή… αλλά τότε από τα οικονομικά site ήμασταν – δυστυχώς – οι μόνοι που ταχθήκαμε κατά του επίσημου αφηγήματος… η λύση είναι τα lockdowns μας είπαν… όχι τα lockdowns είναι η καταστροφή και σε μια οικονομία που προσεγγίζει τα 400 δισεκ. το χρέος και το δημοσιονομικό έλλειμμα σωρευτικά φθάνει τα 34 δισεκ. τα lockdowns ήταν οικονομική αυτοκτονία.
Εάν δεν υπήρχαν τα κεφάλαια από το Ταμείο Ανάκαμψης να μηδενίσουν αυτή την επίδραση η Ελλάδα θα χρειαζόταν 4ο μνημόνιο, το 4ο μνημόνιο αντικαταστάθηκε με το Ταμείο Ανάκαμψης και για να απαντήσουμε σε μια ερώτηση… δεν έχετε διερωτηθεί γιατί μια μικρή χώρα, όπως η Ελλάδα πήρε δυσανάλογα περισσότερα κεφάλαια από άλλες – πήραμε 30,8 δισεκ. 13 δισεκ. δάνεια και 17,8 δισεκ. επιδοτήσεις – οφείλεται αποκλειστικά ότι τα κεφάλαια υποκαθιστούν το 4ο μνημόνιο….

Φθάνοντας στο σήμερα

Παρακολουθώντας την μετεξέλιξη της κυβέρνησης από ένα φιλελεύθερο κόμμα ιδεών σε ένα μίμο… ότι κάνουν στο εξωτερικό το εφαρμόζουμε και στην Ελλάδα συνειδητοποιήσαμε ότι οι βασικοί κανόνες της ελεύθερης αγοράς που αναλύσαμε δεν λειτουργούν.
Μετά τα 3 lockdowns, ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι ναι είναι λάθος γιατί καταστρέφουν την οικονομία και όπως αποδείχθηκε δεν είχαν και ουσιώδες αποτέλεσμα στην διαχείριση της πανδημίας.
Γράψε λάθος... όχι έτσι απλά κύριοι.
Και ενώ επί 16 μήνες η ελληνική κοινωνία δεινοπάθησε με το πείραμα των lockdowns που αποτελεί ξεκάθαρο παραλογισμό, ήρθε η έμμεση ή άμεση υποχρεωτικότητα των εμβολίων, τα πιστοποιητικά εμβολιασμού.
Το bankingnews τάχθηκε κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολίων κατά τρόπο σαφή, πάλι ενάντια στο βασικό αφήγημα.
Δεν είμαστε κατά των εμβολίων, πιστεύουμε όμως ακράδαντα ότι κάθε πολίτης πρέπει να έχει το δικαίωμα της επιλογής, ξεκάθαρα, είτε είσαι εμβολιασμένος, είτε είσαι ανεμβολίαστος έχεις κάνει το ορθό…
Πρέπει να σεβαστούμε την επιλογή σου, είναι απόφαση της δικής σου ζωής, οπότε ναι ότι και έχεις επιλέξει με βάση την κρίση και συνείδηση σου είναι το σωστό και εμείς πρέπει να το σεβαστούμε.

Ποιες ήταν οι αιτίες;

Όταν διαπιστώσαμε ότι υπάρχει προκλητική μονομέρεια στο αφήγημα για τα εμβόλια… δεν μπορούσαμε να μην αντιδράσουμε.
Το bankingnews έχει 2.000.000 μοναδικούς επισκέπτες τον μήνα που στηρίζουν το site αυτό γιατί έχουμε διαφορετική άποψη και προσέγγιση για το χρηματιστήριο, τις τράπεζες, την οικονομία.
Η φήμη μας είναι να κρίνουμε σκληρά τους πάντες και δεν είναι τυχαίο ότι το bankingnews είναι το site με τις περισσότερες αναφορές και παρεμβάσεις στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς που ελέγχει τις εισηγμένες στο χρηματιστήριο εταιρίες, από οποιαδήποτε οικονομικό μέσο ενημέρωσης στην Ελλάδα.
Όταν ανακοινώθηκαν στο επίσημο site του υπουργείου Υγείας οι αναφορές για τα εμβόλια και στην ερώτηση – απάντηση για τις παρενέργειες… κορόιδευαν τον κόσμο… καταλάβαμε ότι καταρρέει η αντικειμενικότητα.

1)Το FDA και η ΕΜΑ οι αρμόδιες θεσμικές αρχές φαρμάκων σε ΗΠΑ και Ευρώπη υποχρέωσαν όλες τις φαρμακευτικές εταιρίες που παράγουν εμβόλια να αναγράψουν όλες τις αντενδείξεις και παρενέργειες.
Το εύρος των αντενδείξεων είναι πλέον πολυπληθέστατο.
Παρενέργειες υπάρχουν, όπως και θάνατοι, όπως και πολλοί υγιείς... οι πολίτες πρέπει να ενημερώνονται σφαιρικά.

2)Μας έχει ενοχλήσει που κανείς από τους βασικούς επιστήμονες της ομάδας βιοηθικής, ψύχραιμα δεν έχει καθίσει να αναλύσει τα συν και πλην των εμβολίων.
Εμβολιάσου για να σωθείς, εμβολιάσου για να μην πεθάνεις, εμβολιάσου για να μην πεθάνουν οι άλλοι.
Αυτές τις ανοησίες ακούμε καθημερινά χωρίς καμία επιστημονική τεκμηρίωση.
Ένας ιερέας πρόσφατα είπε έχετε δύο επιλογές εμβόλιο ή τάφος... σίγουρα ο άνθρωπος αυτός δεν είναι πνευματικός αλλά άρρωστος άνθρωπος που χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης.

3)Ο πρωθυπουργός, στην αρχή επιχείρησε να χειριστεί την υπόθεση με προσοχή και στην πορεία είδαμε να αποκαλεί ψεκασμένους, ασυνεπείς, τσαμπατζήδες ή πανδημία των ανεμβολίαστων όσους αντιδρούν.
Όλη η προσέγγιση αυτή είναι λανθασμένη.
Υπάρχουν πολίτες που φοβούνται να εμβολιαστούν λόγω παρενεργειών και πολίτες δεν θέλουν να εμβολιαστούν γιατί δεν θέλουν να τους επιβάλλουν οι άλλοι τι να κάνουν.

4)Το Ισραήλ έδωσε μια σκληρή γροθιά στο στομάχι όσων παρουσίαζαν μονοδιάστατα τα δεδομένα περί των εμβολίων.
Το πιο εμβολιασμένο κράτος διεθνώς το Ισραήλ έχει σήμερα 421 βαριά νοσούντες από Covid και καθημερινά κρούσματα περίπου 5.000 με 6.000 (ημερησίως) και από αυτούς το 65% είναι εμβολιασμένοι.
Κανείς από τους επιστήμονες στην Ελλάδα, δεν προειδοποίησε έγκαιρα ότι τα εμβόλια χάνουν την αποτελεσματικότητα τους με την πάροδο των μηνών, υποχωρεί στο 39% της Pfizer είπαν οι ισραηλινοί επιστήμονες.
Ως προς την μεταδοτικότητα η αποτελεσματικότητα των εμβολίων 6 μήνες μετά έχει καταρρεύσει στο 16%.
Αυτά δεν τα είπε κανείς έλληνας επιστήμονας.
Τα μάθαμε από το Ισραήλ.

5)Ο Fauci ο δημόσιος υπάλληλος των ΗΠΑ, έμπειρος επιστήμονας που συμβουλεύει την αμερικανική κυβέρνηση για τον Covid 19 αποκάλυψε στις 12 Αυγούστου 2021.
Ναι είναι αλήθεια το τείχος ανοσίας των εμβολίων ξεθωριάζει και θα χρειαστούμε όλοι μια 3 δόση.
Από το κάντε το εμβόλιο για να αποκτήσετε ελευθερία φθάσαμε κάντε το 3ο εμβόλιο και θα δούμε τι θα συμβεί.... γιατί θα χρειαστεί και 5ο και 6ο.
Ήδη Σουηδός επιστήμονας ο αντίστοιχος του Fauci στις ΗΠΑ ήταν αποκαλυπτικός μάλλον θα χρειαστούμε 6 δόσεις.

6)Μας εντυπωσίασε που η Σουηδία που δεν ακολούθησε τον παραλογισμό των lockdowns επικρίθηκε τόσο βάναυσα.
Δεν επέβαλλε lockdowns, δεν χρησιμοποιούνται μάσκες – υποχρεωτικά τουλάχιστον – και οι επιδημιολογικοί δείκτες είναι καλύτεροι σήμερα από το Ισραήλ το πιο εμβολιασμένο κράτος διεθνώς και από την Ελλάδα με ποσοστό εμβολιασμών 50% περίπου.

7)Ο μύθος ότι εμβολιάσου με Pfizer είναι το καλύτερο… μας θυμίζει κάτι τσαρλατάνους γιατρούς των παλαιών ετών.
Η επιστήμη και η στατιστική πάλι σοκάρει.
Η Mayo Clinic από τις πλέον αναγνωρισμένες στον κόσμο σε μελέτη της καταρρίπτει τους μύθους.
Η Mayo Clinic είναι δημόσια φιλανθρωπική οργάνωση με 63.000 ιατρούς, νοσηλευτικό και άλλο προσωπικό στις ΗΠΑ από τις πλέον αναγνωρισμένες ιστορικά.
Η αποτελεσματικότητα των εμβολίων της Pfizer είναι μόλις 42% της Moderna είναι πολύ υψηλότερη στο 72%.
Όμως αυτό δεν το είπε μόνο η Mayo Clinic, το είπε το Ισραήλ, το είπε το Κατάρ σε μελέτες του, το είπαν Ιάπωνες, το είπε η Οξφόρδη και ο κατάλογος είναι άπειρος.
Ο μύθος ότι το εμβόλιο της Pfizer είναι το καλύτερο έχει καταρρεύσει… αλλά η προπαγάνδα για μήνες υποστήριζε, εμβολιάσου με Pfizer είναι το καλύτερο αλλά όλο αυτό ήταν μια ανοησία ένα ψέμα.
Ο κόσμος στασισμένος παρακολουθεί.

8)Ποιος έλληνας επιδημιολόγος, λοιμωξιολόγος ή ειδικός επιστήμονας έχει εμφανιστεί την τηλεόραση και έχει αναλύσει ψύχραιμα την κατάσταση.
Εμβολιάσου γιατί θα πεθάνεις.
Οι ανεμβολίαστοι κινδυνεύουν και άλλα τέτοια επιχειρήματα ακούμε που είναι διάτρητα επιστημονικά.
Δεν μπορεί να παρουσιάζεται ο εμβολιασμένος ως εν δυνάμει υγιής και ο ανεμβολίαστος ως εν δυνάμει ασθενής.
Αυτό δεν ονομάζεται επιστήμη, οι τσαρλατάνοι εμφανίζονται να έχουν την παντογνωσία.

9)Πρόσφατα δεν μας άρεσε που καθηγητής πνευμονολογίας, την ώρα που οι κάτοικοι της Βόρειας Εύβοιας έδιναν άνιση μάχη με τις πυρκαγιές, έδινε προσταγές φορέστε μάσκες για να μην μεταδοθεί ο Covid 19.
Στα καφέ της Αθήνας κανείς δεν φοράει μάσκα και οι χαροκαμένοι κάτοικοι της Βόρειας Εύβοιας έπρεπε να φορέσουν μάσκα;
Η ανοησία και η ηλιθιότητα έχουν και όρια.

10)Παγκοσμίως στις ΗΠΑ, στην Ευρώπη οι πολίτες του κόσμου αντιδρούν, οι κυβερνήσεις πρέπει να αντιληφθούν γιατί αντιδρούν οι πολίτες στον εμβολιασμό;
Επιβάλλουν υποχρεωτικότητες ότι πιο ανήθικο και ανέντιμο, ότι πιο επονείδιστο και μειωτικό.
Υποχρεωτικότητα στους εμβολιασμούς ούτε τα ανελεύθερα καθεστώτα δεν τόλμησαν.

11)Εάν παρακολουθείτε τα διεθνή μέσα ενημέρωσης θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει διάσταση απόψεων μεταξύ FDA της αμερικανικής υπηρεσίας τροφίμων και φαρμάκων για τα εμβόλια και τις παρενέργειες σε σχέση με την ΕΜΑ την Ευρωπαική Αρχή Τροφίμων και Φαρμάκων.
Μάλιστα η ΕΜΑ προέβη σε σοβαρές αποκαλύψεις που υποχρέωσαν την αμερικανική FDA να ανακοινώσει ότι οι διαπιστώσεις της EMA δεν... είναι διαπιστώσεις του FDA.
Όταν αμφισβητούνται οι κορυφαίες υπηρεσίες ελέγχου των φαρμάκων διεθνώς... τι να πούμε εμείς που έχουμε γίνει πειραματόζωα;

Το αφήγημα των εμβολίων είναι διάτρητο.
Οι επιστήμονες αποδείχθηκε ότι ξέρουν όσα ξέρουν και όσοι είναι υποψιασμένοι και παρακολουθούν την ενημέρωση από το internet.
Οι έλληνες επιστήμονες έμαθαν ότι η αποτελεσματικότητα των εμβολίων της Pfizer καταρρέει από τα μέσα ενημέρωσης.... του Ισραήλ.
Οι έλληνες επιστήμονες ειδικά της ομάδας βιοηθικής, οφείλουν μια συγνώμη για τις κατά καιρούς άστοχες προτάσεις που έχουν κάνει.
Φορέστε μάσκα, βγάλτε την μάσκα, όχι μουσική στα καφέ, βάλτε μουσική στα καφέ, όχι όρθιοι μόνο καθήμενοι και πολλές άλλες τέτοιες μπούρδες.
Μόνο από το γεγονός ότι ζήτησαν νομική ασυλία αποδεικνύει ενοχή.
Γιατί ένας επιστήμονας να χρειαστεί νομική ασυλία;
Γιατί μια φαρμακευτική εταιρία να χρειαστεί νομική ασυλία για τα εμβόλια που παρασκευάζει;
Η απάντηση είναι απλή και ωμή.
Για να μην αποζημιώσουν κανένα πολίτη εάν πεθάνει από τα εμβόλια ή από τις αποφάσεις που λαμβάνονται.
Οι επιστήμονες αυτοί… μπορεί να λέγονται επιστήμονες αλλά δεν εκπροσωπούν την βιοηθική αλλά την βιοανηθικότητα.
Η δημόσια υγεία και η ατομική υγεία είναι ότι ιερότερο και πολυτιμότερο έχουμε, δεν μπορεί να έχει μετεξελιχτεί σε ένα επικοινωνιακό show το οποίο δυστυχώς μετατρέπεται σε φιάσκο.

Για τους λόγους αυτούς το bankingnews έχει ασχοληθεί τόσο ενεργά με το ζήτημα των εμβολίων.
Και θα συνεχίσουμε γιατί αυτή η τοξική και στρεβλωμένη κατάσταση θα έχει πολλά επεισόδια.
Τι νόημα έχει το πιστοποιητικό εμβολιασμού όταν μετά από 5 ή 6 μήνες το τείχος ανοσίας έχει καταρρεύσει;
Αφού είναι αποτελεσματικά τα εμβόλια γιατί ζητούν από την κοινωνία να εμβολιαστεί για 3η φορά και αύριο για 4η ή και 5η φορά;
Γιατί χωρίσατε την κοινωνία σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους ταπεινώνοντας και προσβάλλοντας την λογική;
Γιατί χωρίσατε την κοινωνία τόσο μιαρά και επαίσχυντα;
Αναγνωρίστε τα λάθη σας και πάρτε την υπόθεση αλλιώς...

Υποσημείωση

Για να αντιληφθείτε τι εννοούμε.
Δείτε τι αναφέρει η Mayo Clinic για τις παρενέργειες των εμβολίων που υποστηρίζει στο www.mayoclinic.org  και τι αναφέρει το επίσημο κρατικό ελληνικό www.emvolio.gov.gr
 
Τα συμπεράσματα δικά σας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης