Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δύο πλήρως εμβολιασμένοι με Pfizer και AstraZeneca πέθαναν – H απαράδεκτη απάντηση «τι να κάνουμε στα 90 είναι ευάλωτοι»

Δύο πλήρως εμβολιασμένοι με Pfizer και AstraZeneca πέθαναν – H απαράδεκτη απάντηση «τι να κάνουμε στα 90 είναι ευάλωτοι»
Αντί να αναγνωρίσουν ότι υπάρχουν περιπτώσεις ότι και με τα εμβόλια πεθαίνουν άνθρωποι… επικαλούνται την μεγάλη ηλικία για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
Σχετικά Άρθρα

Δύο πλήρως εμβολιασμένοι ηλικιωμένοι απεβίωσαν… ακριβώς μετά τα εμβόλια… και η απάντηση των επιστημόνων… ήταν ηλικιωμένοι και οι άνθρωποι σε αυτή την ηλικία είναι αδύναμοι και ευάλωτοι.
Ένας άνδρας στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας ηλικίας 90 ετών πέθανε από τον COVID-19 στο Royal North Shore Hospital στις 11 Αυγούστου αφού έλαβε δύο δόσεις του εμβολίου Pfizer.
Αρχικά διαγνώστηκε με Covid 19 στις 31 Ιουλίου και ήταν κάτοικος του Wyoming Aged Care στο Summer Hill πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Ένας άλλος πολίτης επίσης πέθανε την ίδια μέρα.
Αυτός είχε εμβολιαστεί με μία δόση AstraZeneca.
«Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες αυτών των δύο κυρίων που πέθαναν και αναγνωρίζουμε ότι αυτοί οι θάνατοι είναι εξαιρετικά οδυνηροί για αυτές τις οικογένειες και σας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια», δήλωσε στις 12 Αυγούστου η αναπληρώτρια Διευθύντρια Υγείας.
«Μπορούμε να καταλάβουμε ότι οι άνθρωποι στα 90 τους είναι αδύναμοι και ευάλωτοι», πρόσθεσε.
Τι σημαίνει στα 90 τους είναι αδύναμοι και ευάλωτοι;
Πρόκειται για ένα απαράδεκτο σχόλιο που προσβάλλει την ανθρώπινη ζωή και αποδεικνύει ότι κάποιοι επιστήμονες είναι αδίστακτοι.
Αντί να αναγνωρίσουν ότι υπάρχουν περιπτώσεις ότι και με τα εμβόλια πεθαίνουν άνθρωποι… επικαλούνται την μεγάλη ηλικία για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Συνεχίζεται το lockdown στο Σίδνεϊ

Το Σίδνεϊ τέθηκε αρχικά σε καραντίνα πέντε εβδομάδων λόγω της εμφάνισης της παραλλαγής Delta του Covid 19.
To lockdown παρατάθηκε για άλλες 4 εβδομάδες στις 28 Ιουλίου, με την κυβέρνηση να αναφέρει τα χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού ως αιτία πίσω από την συνέχιση της καραντίνας.
Εννέα περιοχές τοπικής στο Σίδνεϊ υπόκεινται σε αυστηρότερους περιορισμούς σε μια προσπάθεια ελέγχου των τοπικών εστιών.
Οι κάτοικοι δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τις περιοχές με εξαίρεση την μετακίνηση για εργασία, αγορών ή άσκησης σε απόσταση 5 χιλιομέτρων από το σπίτι.
Στο εξωτερικό στις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ, έχουν υπάρξει αναφορές ασθενών που πεθαίνουν ή προσβάλλονται από τον Covid 19, παρά το γεγονός ότι ήταν πλήρως εμβολιασμένοι.
Μια έκθεση του Ιουλίου από την Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας του Νιου Τζέρσεϋ ανέφερε ότι 49 πλήρως εμβολιασμένα άτομα πέθαναν από Covid 19 σε σύνολο 4,8 εκατομμυρίων εμβολιασμένων κατοίκων.
Στο Ισραήλ, οι γιατροί εκτιμούν ότι 65% των πλήρως εμβολιασμένων είναι βαριά ασθενείς και νοσηλεύονται.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης