Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αποτυγχάνουν τα μέτρα - φιάσκο για τα εμβόλια αλλά και ο διαχωρισμός, εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων, για 10 λόγους

Αποτυγχάνουν τα μέτρα - φιάσκο για τα εμβόλια αλλά και ο διαχωρισμός, εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων, για 10 λόγους
Χώρισαν τις κοινωνίες σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, υποστηρίζοντας χωρίς καμία επιστημονική τεκμηρίωση ότι οι εμβολιασμένοι είναι εν δυνάμει υγιείς και οι ανεμβολίαστοι εν δυνάμεις ασθενείς που κινδυνεύουν να νοσήσουν και να πεθάνουν.
Σχετικά Άρθρα

Τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς σχεδόν εμμονικά επιχειρείται ο καθολικός εμβολιασμός αδιαφορώντας για την φυσική ανοσία του πληθυσμού.
Επιχειρούν να επιβάλλουν την υποχρεωτικότητα, όταν διαπίστωσαν ότι το 40% με 50% του πληθυσμού σε μέσους όρους είναι αρνητικό στο να εμβολιαστεί.
Προσπαθούν να επιταχύνουν τις αποφάσεις για τις τελικές εγκρίσεις των εμβολίων ώστε από έκτακτης ανάγκης να λάβουν τελική έγκριση από τον FDA τον αμερικανικό οργανισμό τροφίμων και φαρμάκων και την EMA την αντίστοιχη ρυθμιστική αρχή της Ευρώπης, ώστε να επιβάλλουν υποχρεωτικότητες.
Χώρισαν τις κοινωνίες σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, υποστηρίζοντας χωρίς καμία επιστημονική τεκμηρίωση ότι οι εμβολιασμένοι είναι εν δυνάμει υγιείς και οι ανεμβολίαστοι εν δυνάμεις ασθενείς που κινδυνεύουν να νοσήσουν και να πεθάνουν.
Τρομοκρατούν τις κοινωνίες θέτοντας ψευτοδιλήμματα, φοβίζουν τις κοινωνίες και παρουσιάζουν τα εμβόλια ως την λύση για τον covid 19 και τις μεταλλάξεις του, αγνοώντας ότι το 99% του πληθυσμού δεν κινδυνεύει.

Γιατί όμως όλα αυτά έχουν αποτύχει;

H ανοσία της αγέλης από 70%... μετατρέπεται σε 90%

1)Οι επιστήμονες απέδειξαν διεθνώς και στην Ελλάδα που απλά μιμούνται τα όσα υποστηρίζουν οι διεθνείς επιστήμονες για την πανδημία, ότι πειραματίζονται.
Πως ενώ ανέφεραν ότι εάν φθάσουμε στο 70% θα επιτευχθεί ανοσία της αγέλης… πλέον ο Fauci ο επικεφαλής αμερικάνος περί τον Covid 19 και σύμβουλος της κυβέρνησης Biden δηλώνει ότι πρέπει να φθάσουμε στο 80% ή και στο 90% εμβολιασμένοι ανά χώρα για να επιτευχθεί ανοσία;

Το Ισραήλ προειδοποιεί για νέο lockdown

2)Το Ισραήλ από τα πλέον εμβολιασμένα κράτη διεθνώς με ποσοστά εμβολιασμού στις ευπαθείς ηλικίες από 60 ετών και άνω στο 80% στις 3 Αυγούστου 2021 ανακοίνωσε ότι λόγω της έκρηξης εκ νέου της πανδημίας, των κρουσμάτων και της χαμηλής αποτελεσματικότητας των εμβολίων… από Σεπτέμβριο 2021 θα εξεταστεί και το lockdown ως εναλλακτική λύση για την αντιμετώπιση του covid 19.
Προσέξετε το Ισραήλ που έχει κάτω από 1 εκατ ανεμβολίαστους, όπου η πλειοψηφία έφθασε στην θεωρητική ανοσία της αγέλης, αφήνει ανοικτό το σενάριο επιβολής νέου lockdown.

Εμβολιασμένοι ή ανεμβολίαστοι με το ίδιο ιικό φορτίο

3)Τα CDC τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων στις ΗΠΑ, το πιο άρτιο δίκτυο νοσοκομείων και άλλων μονάδων παγκοσμίως, με τους καλύτερους επιστήμονες, έχουν ανακοινώσει ότι το ιικό φορτίο του covid 19 μεταξύ εμβολιασμένων που είναι θετικοί σε κορωνοιό και οι ανεμβολίαστοι που επίσης είναι θετικοί σε κορωνοιό είναι το ίδιο.
Αφού εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι και κολλούν το ίδιο και μεταδίδουν το ίδιο την λοίμωξη του covid 19 γιατί χωρίστηκαν οι κοινωνίες σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους;
Γιατί δόθηκαν πλεονεκτήματα στους εμβολιασμένους άπαξ και δεν διαφέρουν από τους ανεμβολίαστους;
Τα επίσημα στοιχεία από το Ισραήλ είναι συντριπτικά και συνθλίβουν όλα αυτούς τους διαχωρισμούς, που είναι επιστημονικά και υγειονομικά τοξικοί και απαράδεκτοι.
Στο Ισραήλ πάνω από το 50% των καθημερινών κρουσμάτων είναι εμβολιασμένοι – τα ημερήσια κρούσματα είναι 3.000 με 4.000 – Επίσης από τα 221 άτομα που έχουν νοσήσει σοβαρά και βρίσκονται στα νοσοκομεία του Ισραήλ το 66% ή 145 ασθενείς ήταν πλήρως εμβολιασμένοι.

Οι μάσκες μπαινοβγαίνουν

4)Το ζήτημα της χρήσης μάσκας είναι όχι απτή απόδειξη αποτυχίας αλλά συστημικού φιάσκο.
Χώρες που είχαν αποσύρει την υποχρεωτική χρήση μάσκας όπως Ισραήλ και Αμερική, την επανέφεραν για να προστατεύσουν εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.
Όμως ειδικά στις ΗΠΑ θα πρέπει να φορούν μάσκες και οι εμβολιασμένοι… η ανοσία της αγέλης πάει περίπατο.

Αγνοούν την φυσική ανοσία

5)Στην προσπάθεια τους να πετύχουν – την δήθεν ανοσία της αγέλης – αγνοούν συστηματικά αυταπόδεικτα πράγματα.
Σε μια κοινωνία 1000 ανθρώπων το 99,95% δεν διατρέχει το κίνδυνο να πεθάνει από Covid 19 – με βάση την στατιστική κρουσμάτων και θανάτων – από το Johns Hopkins University που διατηρεί σε πραγματικό χρόνο όλα τα στατιστικά για τον Covid 19.
Οι νεκροί παγκοσμίως είναι 4,25 εκατ δηλαδή το 0,05% του πληθυσμού της Γης.
Αγνοούν ότι τα πολλαπλάσια κρούσματα που καταγράφονται σχεδόν το 90% είναι ασυμπτωματικοί δηλαδή έχουν επιτύχει την ανοσία της αγέλης με φυσικό τρόπο.
Όσοι νόσησαν επίσης έχουν αποκτήσει αντισώματα κατά του Covid 19.
Υποχρεώνουν τις κοινωνίες να εμβολιαστούν αναίτια και ακυρώνουν την δύναμη της ανθρώπινης φύσης που μπορεί να έχει επιτύχει ανοσία με φυσικό τρόπο.

Ο κίνδυνος για τα παιδιά είναι 0,00020%

6)Απαντώντας στο ερώτημα γιατί ενώ τα κρούσματα λόγω της μετάλλαξης Delta αυξάνονται διεθνώς τα ποσοστά νοσηρότητας και θνητότητας αυξάνονται δυσανάλογα;
Ναι υπάρχει αύξηση νοσηρότητας, νοσούντων βαριά στα νοσοκομεία αλλά και θάνατοι αλλά είναι από 7 έως 8 φορές λιγότερα σε σχέση με το παρελθόν.
Αυτό συμβαίνει γιατί οι ευάλωτες ηλικίες εμβολιάστηκαν και απέκτησαν έστω και προσωρινά τείχος προστασίας ενώ οι νεαρότερες ηλικίες που δεν έχουν εμβολιαστεί έχουν αποκτήσει φυσική ανοσία ή ισχυρά αντισώματα.
Σε μελέτη τους 4 διεθνή πανεπιστήμια – από τα πιο έγκυρα διεθνώς – κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο κίνδυνος θανάτου ή βαριάς νοσηρότητας σε παιδιά και νέους είναι 0,00020% δηλαδή το 99,99980% των παιδιών και των νέων ΔΕΝ διατρέχει κανένα κίνδυνο από τον Covid 19.
Γιατί λοιπόν τέτοια υστερία για τον covid 19 και γιατί τέτοια υστερία να εμβολιαστούν και τα παιδιά;

Πιστοποιητικά εμβολίων μια ανόητη ανθρώπινη επινόηση

7)Το πιστοποιητικό εμβολιασμού αποτελεί μια ανθρώπινη – ανόητη – επινόηση που έχει αξία όσο και ένα χαρτί στο καλάθι των αχρήστων.
Γιατί.
Όταν στο Ισραήλ ένας εμβολιασμένος έχει βρεθεί θετικός, άκρως μεταδοτικός, νοσεί και μεταφέρεται στο νοσοκομείο ή κινδυνεύει να πεθάνει λόγω της βαριάς λοίμωξης, τι αξία έχει το πιστοποιητικό εμβολιασμού;
Όταν όπως αποδείχθηκε μετά από 6 μήνες το τείχος προστασίας αρχίζει να ξεθωριάζει έως καταρρέει… τι αξία έχει το τείχος ανοσίας;
Μήπως τα πιστοποιητικά εμβολιασμού είναι και επικίνδυνα;
Πολλοί που τα έχουν λάβει νομίζουν ότι είναι ασφαλείς, δεν φορούν μάσκα και διασπείρουν τον covid 19 ανεξέλεγκτα.
Πως εξηγείται ότι τα θετικά κρούσματα στα αεροδρόμια αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο αφού τυπικά όλοι περνούν tests;
Το αεροδρόμιο Ben Gurion του Ισραήλ… έχει γίνει συστημικό πρόβλημα.

Βιοηθική... με αύξηση τιμής στα εμβόλια έως 25%

8)Αναφέρονται ως επιστημονικές ομάδες βιοηθικής αυτές αποφασίζουν για τα μέτρα που θα επιβληθούν.
Μπορεί κανείς να απαντήσει από τις ομάδες βιοηθικής… τι ηθική περιλαμβάνεται στην απόφαση των φαρμακευτικών εταιριών να αυξήσουν την τιμή των εμβολίων κατά 25% από την Pfizer, Moderna και άλλες εταιρίες, ενώ έχουν λάβει ειδικά στις ΗΠΑ αλλά και στην Ευρώπη εκατοντάδες εκατομμύρια επιχορηγήσεις για την έρευνα και την επίσπευση των εμβολίων;
Η βιοηθική πήγε περίπατο ή απλά 5 φαρμακευτικές εταιρίες έχουν αποκτήσει προσβλητική ασυλία που αγγίζει τα όρια της ανομίας;

Ο διαχωρισμός απορρίφθηκε από την κοινωνία

9)Χώρισαν την κοινωνία σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους αλλά στην πράξη π.χ. στα καφέ ή στα ρεστοράν εφαρμόζεται αυτός ο διαχωρισμός;
Προφανώς και όχι.
Σε σχεδόν καθολικό βαθμό το μέτρο αυτού του διαχωρισμού έχει καταρρεύσει και κανείς δεν το εφαρμόζει.
Παρ΄ όλα αυτά υπάρχει ένα ζήτημα.
Εν μέσω καύσωνα στην Ελλάδα, γιατί ο υγιής ανεμβολίαστος – εάν ακολουθείτο η απόφαση του κράτους να κάθεται έξω να υποστεί το σοκ των καιρικών συνθηκών, του καύσωνα και της δυσφορίας….στο όνομα μιας ανόητης απόφασης που δεν έχει καμία επιστημονική τεκμηρίωση;

Η έσχατη προσπάθεια η υποχρεωτικότητα των εμβολίων

10)Η τελευταία προσπάθεια αποτυχημένων επιστημόνων που πειραματίζονται και κυβερνήσεων που άγονται και φέρονται με βάση τους επιδημιολόγους και λοιμωξιολόγους θα είναι με αφορμή την επίσημη έγκριση των εμβολίων… ίσως τον Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο του 2021 – τα εμβόλια δεν έχουν επίσημη έγκριση αλλά μόνο έκτακτης ανάγκης – να επιβάλλουν υποχρεωτικότητα στους εμβολιασμούς.
Όμως αυτό το μέτρο θα καταρρεύσει, οποιαδήποτε απόφαση επιβάλλει υποχρεωτικότητα στα εμβόλια δεν είναι μόνο παράνομη συνταγματικά είναι παράνοια, προσβολή στην λογική και ατομική ελευθερία.
Ο εμβολιασμός πρέπει να είναι μόνο προαιρετικός και μόνο ελεύθερη απόφαση του καθενός.
Οποιαδήποτε υποχρεωτικότητα θα καταπέσει και θα απορριφθεί από την κοινωνία.

Ένας ζήτησε συγνώμη

Ο αρχισυντάκτης της γερμανικής εφημερίδας Bild της μεγαλύτερης της Γερμανίας ζήτησε συγγνώμη για την κάλυψη του COVID, επειδή με τα δημοσιεύματα προκάλεσε φόβο.
Ο Julian Reichelt, ο αρχισυντάκτης της Bild ζήτησε συγγνώμη για την κάλυψη της Bild που ήταν «σαν δηλητήριο» και «σε έκανε να νιώσεις ότι αποτελούσες θανάσιμο κίνδυνο για την κοινωνία».
Απευθυνόμενος στα παιδιά που έχουν τρομοκρατηθεί από την επικίνδυνη κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης προκαλώντας παιδική κατάθλιψη και αυτοκτονίες που αυξήθηκαν κατακόρυφα διεθνώς.
«Στα εκατομμύρια παιδιά σε αυτήν τη χώρα για τα οποία είναι υπεύθυνη η κοινωνία μας, θέλω να εκφράσω αυτό που δεν τολμά να σας πει ούτε η κυβέρνησή μας ούτε η καγκελάριος μας.
Σας ζητάμε να μας συγχωρήσετε».
«Πείσαμε τα παιδιά μας ότι επρόκειτο να σκοτώσουν τη γιαγιά τους, αν τολμούσαν να γίνουν αυτό που είναι, παιδιά. Αν συναντούσαν τους φίλους τους. Τίποτα από όλα αυτά δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά».

Υποσημείωση

Και στην Ελλάδα αυτό το ανήθικο μήνυμα διοχετεύτηκε προπαγανδιστικά στην κοινωνία... παιδί μην πας να δεις τον παππού και την γιαγιά γιατί μπορείς να τους σκοτώσεις... αυτό το ανήθικο μήνυμα πέρασε και στην ελληνική κοινωνία.


25441.jpeg

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης