Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Η επικίνδυνα διχασμένη κοινωνία αντιδρά – Συγκεντρώσεις κατά εμβολίων και απαράδεκτων μέτρων διαχωρισμού

Η επικίνδυνα διχασμένη κοινωνία αντιδρά – Συγκεντρώσεις κατά εμβολίων και απαράδεκτων μέτρων διαχωρισμού
Όμως να φθάσουμε στο σημείο να διαχωρίζουμε τους πολίτες σε εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους θεωρώντας ότι οι εμβολιασμένοι είναι εν δυνάμει υγιείς και οι ανεμβολίαστοι εν δυνάμει ασθενείς… αποτελεί όχι πιο νοσηρό και τραγικό έχει σκεφθεί ανθρώπινος νους.
Σχετικά Άρθρα

Οι μεγάλες συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος κατά των υποχρεωτικών εμβολίων αλλά και των απαράδεκτων μέτρων διαχωρισμού της κοινωνίας σε εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους… έστειλαν ένα μήνυμα πέραν από κόμματα και άλλες ιδιοτελείς στρατηγικές.
Η κοινωνία αντιδρά όχι με κομματικά κριτήρια, οι μεγάλες συγκεντρώσεις έδειξαν ότι οι πολίτες για το μείζον θέμα της υγείας αντέδρασαν στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα

  • Δεν μπορεί να υπάρξει υποχρεωτικότητα στα εμβόλια
  • Δεν μπορεί ένας εργαζόμενος να απολυθεί εάν δεν θέλει να εμβολιαστεί
  • Ο διαχωρισμός της κοινωνίας σε εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους αποτελεί μια φαύλη κατάσταση, άρρωστη κατάσταση, επικίνδυνη κατάσταση που θα γυρίσει μπούμερανγκ σε όσους ενορχήστρωσαν τον διαχωρισμό της κοινωνίας απέναντι στην πανδημία.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι μεγάλες συγκεντρώσεις της κοινωνίας ήταν οι πρώτες που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα και δεν είχαν κομματικό υπόβαθρο ή κίνητρο εν μέσω πανδημίας.
Ήταν πολίτες που αντιδρούν στην επιβολή περιοριστικών μέτρων, ήταν πολίτες που δεν θέλουν να τους εξαναγκάζουν να εμβολιαστούν.
Για ορισμένους πολίτες της κοινωνίας βρίσκεται σε εξέλιξη υγειονομική δικτατορία καθώς με πρόσχημα την πανδημία έχουν επιβληθεί μέτρα που περιορίζουν την ελευθερία των πολιτών και την δυνατότητα της επιλογής.

Η κοινωνία διχάζεται επικίνδυνα

Η κοινωνία διχάζεται επικίνδυνα από την μια οι εμβολιασμένοι, αυτοί που αισθάνονται ότι με το εμβόλιο θα προστατευτούν και από την άλλη αυτοί που θεωρούν ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι προκλητική και προσβλητική επιβολή απέναντι στην δυνατότητα της προσωπικής επιλογής.
Οι εμβολιασμένοι θεωρούν, αρνητές και ανεύθυνους τους ανεμβολίαστους και οι ανεμβολίαστοι θεωρούν τους εμβολιασμένους πειθήνιους.
Ο διαχωρισμός αυτός είναι 100% λάθος.
Δεν υπάρχουν τουλάχιστον σε μεγάλη μερίδα των πολιτών ο διαχωρισμός πειθήνιοι και αρνητές αλλά φοβισμένοι άνθρωποι και προβληματισμένοι.
Αυτός είναι ο σωστός διαχωρισμός.
Από την μια οι φοβισμένοι άνθρωποι που πιστεύουν ότι με το εμβόλιο θα προστατευθούν και από την άλλη οι προβληματισμένοι άνθρωποι που θεωρούν ότι όλα αυτά τα μέτρα που λαμβάνονται και τα εμβόλια έτσι όπως πάνε να επιβληθούν… είναι ενάντια στο δικαίωμα επιλογής.
Δυστυχώς είτε μας αρέσει, είτε όχι η υπόθεση εμβόλια, πανδημία και υγειονομική κρίση δεν μπορεί να ποδοπατάει την δυνατότητα ατομικής επιλογής.
Κάθε άνθρωπος πρέπει να είναι ελεύθερος να επιλέξει εάν θα εμβολιαστεί ή δεν θα εμβολιαστεί, όποια απόφαση και να λάβει είναι σωστή, αυτός είναι ο ορθός δρόμος, αυτό προτάσσει και επιτάσσει η λογική.
Δυστυχώς μέρος της κοινωνίας μυωπικά αντιμετωπίζει και τους εμβολιασμένους και τους ανεμβολίαστους.
Ορισμένοι πιστεύουν ότι είναι κομματικά ταγμένοι αλλά αυτή η προσέγγιση είναι 100% λάθος.
Κάθε άνθρωπος που είτε εμβολιάζεται, είτε όχι δεν λειτουργεί με κομματικά κριτήρια.
Όσοι το κάνουν είναι σίγουρα πνευματικά άρρωστοι.
Η κοινωνία απέναντι στην υγεία δεν μπορεί να έχει κομματικά ελατήρια και κίνητρα.

Απαράδεκτα τα μέτρα διαχωρισμού

Τα μέτρα διαχωρισμού της κοινωνίας σε εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους στα εστιατόρια και καφέ είναι απόδειξη αποτυχίας διαχείρισης αυτής της κρίσης.
Τα στοιχεία από εμβολιασμένες χώρες όπως το Ισραήλ είναι συγκλονιστικά.
Καταδεικνύουν ότι και μεταδίδουν και νοσούν όλοι και μάλιστα βαριά ασθενείς σχεδόν 60% είναι εμβολιασμένοι.
Τα στοιχεία αυτά έρχονται να αποδείξουν ότι είτε είσαι εμβολιασμένος, είτε είσαι ανεμβολίαστος διατρέχεις τον ίδιο κίνδυνο.
Όμως να φθάσουμε στο σημείο να διαχωρίζουμε τους πολίτες σε εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους θεωρώντας ότι οι εμβολιασμένοι είναι εν δυνάμει υγιείς και οι ανεμβολίαστοι εν δυνάμει ασθενείς… αποτελεί όχι πιο νοσηρό και τραγικό έχει σκεφθεί ανθρώπινος νους.
Ένας ανεμβολίαστος, δεν μπορεί να είναι υγιής;
Αφού λοιπόν είναι σε καθολική πλειοψηφία υγιείς, ειδάλλως θα ήταν στα νοσοκομεία εάν νοσούσαν γιατί δεν έχει τα ίδια δικαιώματα με όλους τους άλλους πολίτες;
Είναι προφανές ότι τα μέτρα διαχωρισμού είναι τυφλά και αποτυχημένα, επικίνδυνα για την ισονομία των ανθρώπων και ανεύθυνα, αδιανόητα και προσβλητικά, επιστημονικά διάτρητα και νομικά έωλα.
Ο διαχωρισμός της κοινωνίας σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους αποτελεί απόδειξη πολιτικής και υγειονομικής αποτυχίας, οι έλληνες πρέπει να είναι ενωμένοι και όχι διαιρεμένοι.

Σοβαρή υποσημείωση

Προφανώς και όσοι αντιδρούν... δεν είναι ούτε ψεκασμένοι, ούτε τσαμπατζήδες. 
Είναι ανοσηίες τα σενάρια συνωμοσίας, τα τσιπάκια και άλλα ευφάνταστα σενάρια επιστημονικής φαντασίας περί των εμβολίων.
Οι πολίτες αντιδρούν απέναντι στον διχασμό και απέναντι στον διαχωρισμό που είναι προσβλητικός και απαράδεκτος.
Fotografia1.jpg

Fotografia_9.jpg
Fotografia_5.jpg

fotografia3.jpg
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης