Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Γιατί δεν θα καταστούν καθολικά υποχρεωτικοί οι εμβολιασμοί; – Ανήθικη πράξη ο διαχωρισμός, όταν οι εμβολιασμένοι «προστατεύονται»

Γιατί δεν θα καταστούν καθολικά υποχρεωτικοί οι εμβολιασμοί; – Ανήθικη πράξη ο διαχωρισμός, όταν οι εμβολιασμένοι «προστατεύονται»
Όσο λοιπόν οι αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές φαρμάκων θεωρούν τα εμβόλια πειραματικά καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να επιβάλλει υποχρεωτικότητα
Σχετικά Άρθρα

Επιχειρείται συστηματικά, είτε μέσω προπαγάνδας φόβου, είτε μέσω απειλών, είτε επικινδύνων διαχωρισμών να επιβληθεί η κυβέρνηση στους μη εμβολιασμένους.
Στην αρχή τους ανεμβολίαστους τους χαρακτήρισαν ψεκασμένους, εάν συνεχεία τους αποκάλεσαν γραφικούς, αλλά όταν οι ανεμβολίαστοι είναι η καθολική πλειοψηφία των νέων τότε εγείρονται σοβαρά ερωτηματικά… για την επιχειρηματολογία…
Η εμβολιαστική προσπάθεια δεν κυλάει με τους ρυθμούς που θέλει η κυβέρνηση γιατί μεγάλο μέρος της κοινωνίας αντιδρά όταν επιχειρούν με άσχημους και προσβλητικούς τρόπους να επιβάλλεις ένα μέτρο.
Μετά το αδιανόητα φαιδρό μέτρο των 150 ευρώ, λες ότι μπορείς να εξαγοράσεις την συνείδηση ενός πολίτη και ειδικά νέου παιδιού με 150 ευρώ το οποίο απέτυχε παταγωδώς… τα σενάρια για υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών επανέρχονται όλο και πιο πυκνά.
Ωστόσο όσο τα εμβόλια που κυκλοφορούν διεθνώς βρίσκονται ακόμη σε πειραματικό στάδιο και τόσο η EMA η Ευρωπαϊκή ρυθμιστική αρχή για τα φάρμακα και το FDA ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ, δεν έχουν δώσει τελικές και όχι προκαταρκτικές εγκρίσεις καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να επιβάλλει υποχρεωτικότητα.
Το πρόβλημα δεν είναι συνταγματικό, εάν δηλαδή το αναφέρει το εθνικό σύνταγμα ή το συμβούλιο της Ευρώπης αλλά οι αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές τροφίμων και φαρμάκων καταλήξουν ότι τα εμβόλια δεν είναι πειραματικά.
Ωστόσο απόφαση που να ορίζει ότι τα εμβόλια έχουν ξεπεράσει το στάδιο το πειραματικό δεν μπορεί να υπάρξει το 2021 και ίσως ούτε και το 2022 αν και για την επόμενη χρονιά ίσως ασκηθούν μεγάλες πιέσεις.
Όσο λοιπόν οι αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές φαρμάκων θεωρούν τα εμβόλια πειραματικά καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να επιβάλλει υποχρεωτικότητα.
Ωστόσο επιχειρούν να επιβάλλουν υποχρεωτικότητα στους υγειονομικούς, θεωρούμε την κίνηση αυτή ανήθικη όταν επί 16 μήνες οι άνθρωποι αυτοί έχουν δώσει την ζωή τους για να προστατεύσουν την δημόσια υγεία.
Οποιαδήποτε πράξη ή επιβολή υποχρεωτικότητας την θεωρούμε ανήθικη, προσβλητική, ανέντιμη και απαράδεκτη.

Ανήθικη πράξη ο διαχωρισμός, όταν οι εμβολιασμένοι «προστατεύονται»

Μέσω μιας συστηματοποιημένης προπαγάνδας, τονίζεται ότι οι ανεμβολίαστοι κινδυνεύουν από την μετάλλαξη Delta κάτι που είναι ψευδές καθώς η περίπτωση του Ισραήλ αποδεικνύει ότι η θνητότητα της μετάλλαξης Delta είναι έως 8 φορές χαμηλότερη σε σχέση με τις προηγούμενες μεταλλάξεις.
Μπορεί να είναι μεταδοτική έως 10 φορές αλλά τα ποσοστά νοσηρότητας και θνητότητας είναι πολύ χαμηλά.
Επίσης στο Ισραήλ πέθαναν εσχάτως 3 άνθρωποι εκ των οποίων οι δύο ήταν εμβολιασμένοι και ο ένας ανεμβολίαστος.
Όμως βλέπουμε ότι οι αρμόδιες ομάδες επιστημόνων που τις αποκαλούν βιοηθικής – τον θεωρούμε προσβλητικό αυτόν τον χαρακτηρισμό καθώς η ηθική από την ανηθικότητα δεν διαφέρει πολύ ενίοτε – τονίζουν ότι κινδυνεύουν οι ανεμβολίαστοι και όχι οι εμβολιασμένοι.
Αφού οι εμβολιασμένοι δεν κινδυνεύουν γιατί ανησυχούν για τους υπόλοιπους;
Αφού οι εμβολιασμένοι δεν κινδυνεύουν γιατί υποχρεούνται να φορούν μάσκες σε δημόσιους χώρους ή ακόμη και σε κλειστούς χώρους;
Οι εμβολιασμένοι προστατεύονται ή όχι;
Εάν προστατεύονται τότε δεν έχουν να ανησυχούν αλλά επειδή με την μορφή του κατεπείγοντος η Pfizer ζητάει να υπάρξει και τρίτη δόση εμβολιασμού και το υπουργείο Υγείας του Ισραήλ ανέφερε ότι η αποτελεσματικότητα των εμβολίων mRNA, έχει υποχωρήσει στο 64% από 95% μάλλον η ανοσία της αγέλης… δεν μπορεί να επιτευχθεί.
Πιθανότατα θα μάθουμε να ζούμε με τον covid 19 για χρόνια… και όπως αποκάλυψε εργαστήριο στο Ισραήλ… δεν ευθύνονται οι νυχτερίδες για τον κορωνοιό αλλά προφανώς το ινστιτούτο ιολογίας του Wuhan στην Κίνα.
Ο covid 19 είναι εργαστηριακά παραγόμενος ιός.

Κλειστοί χώροι μόνο για εμβολιασμένους – Το μέτρο κινείται στα όρια της γραφικότητας

Οι πολίτες εμβολιασμένοι και μη που συνωστίζονται στα λεωφορεία και στα μέσα μαζικής μεταφοράς δεν αποτελούν πρόβλημα αλλά οι κλειστοί χώροι όπως τα εστιατόρια και άλλα.
Πρόκειται για ανόητα μέτρα που δεν έχουν λογική και ενταφιάζονται από την ίδια την κοινωνία όπου σε ποσοστό 80% οι ιδιοκτήτες εστιατορίων και καφέ έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν το μεικτό σύστημα.

Η άποψη του bankingnews

Η άποψη του bankingnews έχει εκφραστεί με συνέπεια εδώ και πολύ καιρό.
Κάθε πολίτης πρέπει να είναι ελεύθερος να αποφασίσει εάν θα εμβολιαστεί ή όχι και όχι να εξαναγκαστεί.
Οποιοσδήποτε εξαναγκασμός και οποιαδήποτε υποχρεωτικότητα είναι αδιανόητη, προσβλητική και απαράδεκτη.
Είτε επιλέξει ένας πολίτης να εμβολιαστεί, είτε επιλέξει να μην εμβολιαστεί η απόφαση του πρέπει να γίνει σεβαστή και μόνο σεβαστή από όλους μας.
Είμαστε κατά της υποχρεωτικότητας ξεκάθαρα χωρίς αστερίσκους.
Είμαστε 100% υπέρ της ελεύθερης ατομικής επιλογής, είτε του εμβολιασμού, είτε του μη εμβολιασμού κάθε στάση ζωής πρέπει να είναι σεβαστή.
Οι απειλές και οι μαγκιές είναι τακτικές ανόητων ανθρώπων που φοβούνται την αποτυχία.
Οπότε δεν θα συμμεριστούμε την έννοια της υποχρεωτικότητας, είμαστε υπέρ της λογικής και όχι των διανοητικά καθυστερημένων επιλογών γιατί η υποχρεωτικότητα ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης