Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Φυλακές Αγιάς Χανίων: Ο δολοφόνος του Σεργιανόπουλου φέρεται να σκότωσε τον συγκρατούμενό του

Φυλακές Αγιάς Χανίων: Ο δολοφόνος του Σεργιανόπουλου φέρεται να σκότωσε τον συγκρατούμενό του
Θανάσιμος τραυματισμός σε συμπλοκή ανάμεσα σε δυο κρατουμένους των φυλακών Αγιάς Χανίων

Στον θάνατο ενός κρατούμενου στο Κατάστημα Κράτησης Αγιάς Χανίων κατέληξε η συμπλοκή που σημειώθηκε τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου 26/6.
Η συμπλοκή έγινε ανάμεσα σε δυο κρατουμένους των φυλακών με καταγωγή από τη Γεωργία, ο ένας εκ των οποίων τραυμάτισε θανάσιμα με αιχμηρό αντικείμενο τον συγκρατούμενό του.
Ο παθών μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας και η τοπική Αστυνομική Αρχή που διενεργεί σχετική προανάκριση. Το περιστατικό αξιολογείται και από πειθαρχικής πλευράς.

Ποιος είναι ο δράστης

Σύμφωνα με πληροφορίες, δράστης της συμπλοκής στις φυλακές Αγιάς φέρεται να είναι ο δολοφόνος του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου, ο οποίος τον Ιούλιο του 2008 είχε βρεθεί στο διαμέρισμά του στο Παγκράτι κατακρεουργημένος με 21 μαχαιριές στην καρδιά, στον λαιμό και στους πνεύμονες.
Ο Γεωργιανός κρατούμενος σήμερα στις φυλακές Αγιάς Χανίων, θα μπορούσε να ζητήσει να αποφυλακιστεί σε δυο χρόνια, καθώς θα συμπλήρωνε 15 χρόνια κάθειρξης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης