Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Γλυκά Νερά - Ευθυμίου: Δεν προέκυψε εμπλοκή τρίτου προσώπου στην τέλεση του εγκλήματος

Γλυκά Νερά - Ευθυμίου: Δεν προέκυψε εμπλοκή τρίτου προσώπου στην τέλεση του εγκλήματος
Από την αστυνομική έρευνα που έγινε δεν προέκυψαν στοιχεία ότι κάποιος βοήθησε τον 33χρονο στο αποτρόπαιο έγκλημα, σύμφωνα με την  Άννα Ευθυμίου
Σχετικά Άρθρα

Η αστυνομική έρευνα έχει ολοκληρωθεί και από αυτήν δεν προέκυψε εμπλοκή τρίτου προσώπου στην τέλεση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Άννα Ευθυμίου.
Η κα Ευθυμίου μιλώντας στον ΑΝΤ1 για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, εξήγησε ότι από την αστυνομική έρευνα που έγινε δεν προέκυψαν στοιχεία ότι κάποιος βοήθησε τον 33χρονο στο αποτρόπαιο έγκλημα.
Η ίδια πρόσθεσε ότι η έρευνα έχει περάσει τώρα στην ευθύνη των ανακριτικών αρχών και συνεχίζεται, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο μελλοντικά να προκύψουν νέα ευρήματα.
Η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας έκανε αναφορά στα στοιχεία των ερευνών, τις επαφές που είχαν οι αστυνομικοί με τον 33χρονο από την πρώτη στιγμή που έγινε το τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση στις 11 Μαΐου, μέχρι την ομολογία του πιλότου για της 20χρονης συζύγου του.
Μίλησε για τις πρώτες κινήσεις των αστυνομικών που βρέθηκαν στο σπίτι και αντίκρισαν την σκηνή του εγκλήματος με το μωρό δίπλα στην νεκρή μητέρα, τα δεδομένα που προέκυψαν από την έρευνα τις πρώτες ώρες, αλλά και την κλιμάκωση των ερευνών και της εξέτασης στοιχείων που οδήγησαν στην εξιχνίαση και την ομολογία του 33χρονου δράστη.
Όπως η ίδια ανέφερε, ο σύζυγος και δράστης του εγκλήματος, περιέγραψε στους αστυνομικούς την εκδοχή του για το τι συνέβη στο σπίτι των Γλυκών Νερών, προτού εκείνοι του παραθέσουν τα δεδομένα από τις έρευνες που αποδείκνυαν ότι δεν ισχύουν όσα υποστήριζε στις μαρτυρικές καταθέσεις του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης