Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Προφυλακιστέος o σχεδιαστής μόδας για διακίνηση κοκαΐνης - Συνελήφθησαν επίσης ένας Αλβανός φωτογράφος και ένας πιλότος

Προφυλακιστέος o σχεδιαστής μόδας για διακίνηση κοκαΐνης - Συνελήφθησαν επίσης ένας Αλβανός φωτογράφος και ένας πιλότος
Μαζί με τον 43χρονο γνωστό σχεδιαστή συνελήφθησαν ενας Αλβανός φωτογράφος και ένας πιλότος
Σχετικά Άρθρα

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 43χρονος σχεδιαστής μόδας που εμπλέκεται στην υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης σε διάσημους στην εγχώρια showbiz.
Ο σχεδιαστής που μετά τη σύλληψή του από την ομάδα αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας παρέμενε σε κατ' οικον περιορισμό, καθώς υπήρχε διαφωνία μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα με αποτέλεσμα η υπόθεση να παραπεμφθεί στο συμβουλιο, θα οδηγηθεί εν τέλει στην φυλακή.
Ο κατηγορούμενος συνελήφθη νωρίτερα, μετά από πληροφορίες που είχαν οι Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας για κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικές ουσίες στην Αττική.
Μαζί με τον 43χρονο γνωστό σχεδιαστή συνελήφθησαν ενας Αλβανός φωτογράφος και ένας πιλότος.
Ο πρώτος είναι προφυλακισμένος, ενώ ο πιλότος αφέθηκε ελέυθερος με εγγύηση 8.000 ευρώ.
 
Οι κατηγορίες και η σύλληψη

Σε βάρος του σχεδιαστή και πρώην μοντέλου ασκήθηκε ποινική δίωξη από τον αντεισαγγελέα Πρωτοδικών, Νικόλαο Στεφανάτο, για το αδίκημα της αγοράς, κατοχής και πώλησης κοκαϊνης, ύστερα από έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι του στην Ανθούσα όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 102,40 γραμμάρια λευκής σκόνης.
Κλιμάκιο των Αρχών μετέβη στην περιοχή όπου διαπίστωσαν ότι πρόκειται για μια μονοκατοικία με αραιή κίνηση οχημάτων και πεζών. Προκειμένου να μην γίνουν αντιληπτοί απόφάσισαν τη διενέργεια αιφνιδιαστικής έρευνας.
Έτσι λοιπόν το μεσημέρι της Δευτέρας 8 Μαρτίου εντόπισαν τον κατηγορούμενο και τον ακινητοποίησαν.
Σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας εκείνος “αντιλαμβανόμενος την πρόθεση των αστυνομικών, απέρριψε τις ποσότητες των ναρκωτικών ουσιών, τους ζυγούς ακριβείας και τα πλαστικά σακουλάκια, σε παρακείμενη κεραμοσκεπή και αύλειο χώρο της οικίας, προκειμένουν να μην εντοπισθούν και κατασχεθούν”.

www.bankingnews.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης