Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πέθανε ο λαϊκός συνθέτης Τάκης Μουσαφίρης

Πέθανε ο λαϊκός συνθέτης Τάκης Μουσαφίρης
Την είδηση του θανάτου του σπουδαίου λαϊκού συνθέτη και στιχουργού Τάκη Μουσαφίρη έκανε γνωστή ο συνθέτης και φίλος του Πέτρος Βαγιόπουλος
Έφυγε από τη ζωή ο δημοφιλής λαϊκός συνθέτης και στιχουργός Τάκης Μουσαφίρης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειας, ο Τάκης Μουσαφίρης είχε αναρρώσει πριν μία εβδομάδα από τον κορωνοϊό, αλλά νικήθηκε από ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε τους τελευταίους έξι μήνες.
Εθεωρείτο ο συνθέτης και στιχουργός πολύ μεγάλων επιτυχιών που ερμήνευσαν μεγάλοι τραγουδιστές όπως ο Στράτος Διονυσίου, ο Δημήτρης Μητροπάνος, η Ρίτα Σακελλαρίου, ο Μιχάλης Μενιδιάτης, η Πίτσα Παπαδοπούλου και ο Τόλης Βοσκόπουλος.

Την είδηση του θανάτου του σπουδαίου λαϊκού συνθέτη και στιχουργού Τάκη Μουσαφίρη έκανε γνωστή ο συνθέτης και φίλος του Πέτρος Βαγιόπουλος μέσω ανάρτησης του.
Ο κ. Βαγιόπουλος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «”Πάει” κι ο Τάκης μας! Ο κορωνοϊός δεν αστειεύεται! (στη ΦΩΤΟ, στο studio, ο Μουσαφίρης με τον Γιώργο Μαργαρίτη) Καλό ταξίδι, φίλε Τάκη..».

Screenshot_1_11111111111111111.png

Δυστυχώς σήμερα (11/3) πέθανε ο ηθοποιός Θεόφιλος Βανδώρος αλλά και ο ηθοποιός Κωστής Μαλκότσης

Ο δημοφιλής ηθοποιός, Θεόφιλος Βανδώρος που έγινε γνωστός μέσα από τη σειρά «Τμήμα Ηθών», πέθανε σε ηλικία μόλις 60 ετών χτυπημένος από τον καρκίνο. 
Η θλιβερή είδηση του θανάτου έγινε γνωστή ξημερώματα τα της Πέμπτης 11/3 προκαλώντας βαθιά θλίψη στην οικογένεια, τους φίλους του και σε όλους όσους είχαν συνεργαστεί μαζί του. Πρωταγωνιστής σε πολλές δημοφιλείς σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, μεταξύ των οποίων και το «Τμήμα Ηθών», μέσα από το οποίο έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό, και γιος του 96χρονου σήμερα ηθοποιού Νίκου Βανδώρου.
Πέθανε ο ηθοποιός Θεόφιλος Βανδώρος

Το βιογραφικό

Ο Θεόφιλος Βανδώρος γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών και παράλληλα στο DEREE College Ψυχολογία και Κοινωνιολογία). Επί μία δεκαετία έζησε μόνιμα στο Παρίσι όπου συνέχισε τις υποκριτικές σπουδές. Εκεί γνώρισε τον σπουδαίο φιλόσοφο Κορνήλιο Καστοριάδη αλλά τον Ανδρέα Βουτσινά.
Επιστρέφοντας στην Ελλάδα έπαιξε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές όπως οι «Τμήμα Ηθών», «Λάμψη», «Φιλοδοξίες» και συνεργάστηκε με γνωστούς σκηνοθέτες μεταξύ των οποίων και οι Γ. Κορδέλλας , Μ. Μανουσάκης κ.α.

Και άλλη  βαριά απώλεια στον καλλιτεχνικό χώρο

Εκτός από τον Θεόφιλο Βανδώρο  πέθανε και ο σπουδαίος ηθοποιός, Κωστής Μαλκότσης.
Την είδηση του θανάτου του γνωστοποίησε ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτησή του στην προσωπική σελίδα του στο Facebook.
Όπως έγραψε χαρακτηριστικά, "μέσα στην νύχτα πληροφορούμαστε πως έφυγαν δύο φίλοι μας ηθοποιοί..
Ο Κωστής Μαλκότσης, αγωνιστής, σεμνός ηθοποιός, πατέρας δύο σημαντικών καλλιτεχνών του Λαέρτη και του Ερμή, και ο Θεόφιλος Βανδώρος ο φίλος μας και καλός ηθοποιός, σπουδαίος συνεργάτης σε πολλές παραστάσεις.... Μεγάλη θλίψη".
Ο Κωστής Μαλκότσης χάραξε τη δική του σημαντική πορεία στον χώρο του κλασικού και νεοελληνικού κινηματογράφου, καθώς και στο χώρο του θεάτρου. Σύζυγός του η ηθοποιός και χορεύτρια, Νικόλ Κοκκίνου και πατέρας των ηθοποιών Λαέρτη και Ερμή.
720_768294_1e91dc2aa9-a397f34f2f49f42b.jpg


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης