Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Washington Post: Οι εργαζόμενοι των ελληνικών νοσοκομείων αξίζουν αναγνώριση, την οποία σπάνια παίρνουν

Washington Post: Οι εργαζόμενοι των ελληνικών νοσοκομείων αξίζουν αναγνώριση, την οποία σπάνια παίρνουν
Συντάκτης της Washington Post νοσηλεύτηκε και εκθειάζει το προσωπικό - «Αυτοί οι άνθρωποι κάνουν μία από τις πιο μη αναγνωρισμένες δουλειές για να μας κρατήσουν ασφαλείς»

Την προσφορά του προσωπικού των νοσοκομείων εκθειάζει συντάκτης της Washington Post, που χρειάστηκε να νοσηλευτεί.
Μάλιστα, ο Kenneth Dickerman στέκεται κυρίως στο προσωπικό που όπως λέει, η προσφορά του δεν αναγνωρίζεται ,όπως οι καθαριστές και οι καθαρίστριες.
«Αυτοί οι άνθρωποι κάνουν μία από τις πιο παραγνωρισμένες δουλειές για να μας κρατήσουν ασφαλείς στα νοσοκομεία», γράφει ο συντάκτης, με το δημοσίευμα να πλαισιώνεται από φωτογραφίες του Θανάση Σταυράκη για το Associated Press, μέσα σε ελληνικά νοσοκομεία.
«Αξίζουν αναγνώριση, την οποία σπάνια παίρνουν.
Δεν έχω δει πολλά τον τελευταίο χρόνο ή ακόμη και χρόνια για τον ρόλο που παίζουν και έπαιζαν.
Όμως, όσο έψαχνα για να μοιραστώ μαζί σας, συνάντησα τη συλλογή του φωτογράφου του Associated Press Θανάση Σταυράκη, που τεκμηριώνει τις δουλειές των καθαριστών, ειδικά αυτών που εργάζονται σε κλινική ΜΕΘ στην Ελλάδα», αναφέρει.
Ο συντάκτης εκφράζει μέσω της Washington Post την ευγνωμοσύνη τους για το έργο τους, κάτω από ιδιαίτερα αγχωτικές περιστάσεις και διασφαλίζουν ότι προσέχονται τα μικρά πράγματα, αλλά στην πραγματικότητα πολύ μεγάλα και πολύ σημαντικά, ώστε οι ασθενείς σαν κι αυτόν να πάρουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα.
«Και παρόλο που οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε ελληνικό νοσοκομείο, βλέπω σε αυτούς τόσο πολλούς από τους ανθρώπους που διασφάλισαν ότι το δωμάτιό μου ήταν καθαρό και διασφάλιζαν την τροφή μου», αναφέρει, προσθέτοντας ότι αξίζουν πράγματι μεγάλη αναγνώριση και ευγνωμοσύνη.

washington_post_nos.jpg

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης