Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τζανάκης (πνευμονολόγος): Έως τις 5/3 τα κρούσματα covid θα φτάσουν τα 2.000 - Να ανοίξει το λιανεμπόριο

Τζανάκης (πνευμονολόγος): Έως τις 5/3 τα κρούσματα covid θα φτάσουν τα 2.000 - Να ανοίξει το λιανεμπόριο
Καλύτερα από πέρσι το Πάσχα και χωρίς οριζόντια μέτρα είπε ο κ.Τζανάκης
Σχετικά Άρθρα

Απαισιόδοξα μηνύματα για την πορεία της επιδημίας του κορωνοϊού έστειλε ο καθηγητής πνευμονολογίας και αντιπρόεδρος της ελληνικής πνευμονολογικής εταιρείας, Νίκος Τζανάκης, ο οποίος εκτίμησε ότι αυτήν την εβδομάδα θα υπάρξει άνοδος των κρουσμάτων και ότι έως τις 5 Μαρτίου, τα κρούσματα θα φτάσουν τις 2.000.
«Αν όλα κυλήσουν ομαλά, στις 10 Μαρτίου θα είναι παγιωμένη μια αποκλιμάκωση του επιδημιολογικού κύματος και το Πάσχα θα είναι καλύτερο από πέρσι χωρίς οριζόντια μέτρα λόγω και της ανόδου της θερμοκρασίας, αλλά και του γεγονότος ότι το 20% του πληθυσμού θα είναι εμβολιασμένο» είπε μιλώντας στο Mega ο κ.Τζανάκης, ο οποίος επεσήμανε πως πρέπει να προσέξουμε πώς θα ανοίξουμε.
Όπως είπε, με τα σχολεία πρέπει να γίνει μια σημαντική έρευνα από την επιτροπή, να διευκρινιστεί σε ποιον βαθμό συμβάλλουν στην επιδημία τα παιδιά, αν και εκτίμησε ότι τα δημοτικά και οι πρώτες τάξεις του γυμνασίου μπορούν να συνεχίσουν με φυσική παρουσία.
Όσον αφορά το λιανεμπόριο είπε πως πρέπει να λειτουργήσει, διαφορετικά θα υπάρξουν πολλά και σημαντικά οικονομικά προβλήματα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης