Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Μύκονος: Συνελήφθη ο διευθυντής της Πολεοδομίας για παράβαση καθήκοντος και ψευδή βεβαίωση

tags :
Μύκονος: Συνελήφθη ο διευθυντής της Πολεοδομίας για παράβαση καθήκοντος και ψευδή βεβαίωση
Ο κ. Καστορίδης είχε εκδώσει έγγραφο στο οποίο αναφερόταν ψευδώς ότι έχει πραγματοποιήσει αυτοψία σε συγκεκριμένο χώρο
Η Πολεοδομία της Μυκόνου έρχεται και πάλι στο προσκήνιο, καθώς αργά χθες το βράδυ ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας Δόμησης, Αντώνης Καστορίδης, συνελήφθη με τις κατηγορίες για παράβαση καθήκοντος και ψευδή βεβαίωση.
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το «Πρώτο Θέμα», ο κ. Καστορίδης είχε εκδώσει έγγραφο το οποίο σχετίζονταν με οικοδομικές εργασίες και στο οποίο αναφερόταν ψευδώς ότι έχει πραγματοποιήσει αυτοψία σε συγκεκριμένο χώρο, στον οποίο και πραγματοποιούνταν παρανόμως οικοδομικές εργασίες.
Ωστόσο από ότι αποδείχτηκε, ο κ. Καστορίδης ποτέ δεν προέβη σε κάτι τέτοιο…
Αναφέρεται πως λίγο νωρίτερα από τη παραπάνω σύλληψη, η Αστυνομία είχε προχωρήσει στην προσαγωγής τριών ακόμα ατόμων, σχετικά με την υπόθεση.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης