Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Καμίνης (δήμαρχος Αθήνας): Η κυβέρνηση έδειξε ολιγωρία και έλλειψη σχεδίου στο προσφυγικό ζήτημα

Καμίνης (δήμαρχος Αθήνας): Η κυβέρνηση έδειξε ολιγωρία και έλλειψη σχεδίου στο προσφυγικό ζήτημα
Την εντατική αστυνόμευση σε 24ωρη βάση, κεντρικών σημείων της Αθήνας και πλατειών, θα ζητήσει ο κ. Καμίνης 
Την εντατική αστυνόμευση σε 24ωρη βάση, κεντρικών σημείων της Αθήνας και πλατειών, όπως της πλ, Βικτωρίας, για να αποτραπεί η μετατροπή τους σε άτυπους καταυλισμούς μεταναστών και προσφύγων, θα ζητήσει αύριο Παρασκευή 26 Μαρτίου 2016, ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, από την υπηρεσία Προστασίας του Πολίτη, κατηγορώντας την κυβέρνηση για ολιγωρία και έλλειψη σχεδίου.
Ο κ. Καμίνης άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και στην αντιμετώπιση του προσφυγικού ζητήματος μιλώντας στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
«Η αστυνόμευση είναι επιβεβλημένη για την εμπέδωση κλίματος ασφάλειας μεταξύ των κατοίκων και προστασίας των ιδίων των μεταναστών και προσφύγων».
Το τελευταίο χρονικό διάστημα, σημείωσε, έχουν πολλαπλασιασθεί οι συγκρούσεις μεταξύ μεταναστών, καθώς και η παραβατικότητα στην Πλατεία Βικτωρίας, αλλά και σε άλλα σημεία της πόλης.
Επιπλέον, η συνύπαρξη των μεταναστευτικών πληθυσμών με εμπόριο ναρκωτικών και άλλες παράνομες δραστηριότητες, στις ίδιες πλατείες, δημιουργεί ένα εκρηκτικό μείγμα, που τείνει να καταστεί ανεξέλεγκτο», ανέφερε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης