Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Συνέχιση της πανελλαδικής αποχής μέχρι τις 4 Μαρτίου αποφάσισαν οι δικηγόροι

Συνέχιση της πανελλαδικής αποχής μέχρι τις 4 Μαρτίου αποφάσισαν οι δικηγόροι
Με τον υπ. Δικαιοσύνης Ν. Παρασκευόπουλο συναντήθηκε αντιπροσωπεία της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση αρνείται να χορηγήσει ποσοτικοποιημένα στοιχεία των προτάσεών της
Συνέχιση της πανελλαδικής αποχής από τα καθήκοντά τους μέχρι και την επόμενη Παρασκευή 4 Μαρτίου αποφάσισε σήμερα, Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου η Συντονιστική Επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας.
Σημειώνεται ότι την προσεχή Τετάρτη συγκαλείται η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων, προκειμένου να αποφασιστούν οι περαιτέρω κινήσεις του Σώματος.
Νωρίτερα σήμερα εκατοντάδες δικηγόροι απέκλεισαν το υπ. Δικαιοσύνης, διαμαρτυρόμενοι για το προωθούμενο ασφαλιστικό νομοσχέδιο ζητώντας την απόσυρσή του.
«Πρόκειται για ανορθολογικό και αντισυνταγματικό προσχέδιο, το οποίο περιλαμβάνει, απροσχημάτιστα, μέτρα φορολογικού και δημοσιονομικού χαρακτήρα, υπό το μανδύα ασφαλιστικών ρυθμίσεων», σημείωσε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων και του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Βασίλης Αλεξανδρής, ενώ υπογράμμισε ότι «δεν θα ανεχθούμε να πληγούν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των Δικηγόρων».
Σημειώνεται ότι αντιπροσωπεία της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων είχε συνάντηση με τον υπ. Δικαιοσύνης Ν. Παρασκευόπουλο, τον οποίο και ενημέρωσε αναλυτικά για τα αιτήματα του κλάδου, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση αρνείται πεισματικά να χορηγήσει συγκεκριμένα ποσοτικοποιημένα στοιχεία των προτάσεών της, καθώς και την σχετική αναλογιστική μελέτη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης