Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 70χρονος ψευδομάρτυρας στην υπόθεση της Άννυ

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 70χρονος ψευδομάρτυρας στην υπόθεση της Άννυ
Ο 70χρονος δεν μπορούσε να φανταστεί τη φρίκη που έκρυβε η εξαφάνιση της μικρής Άννυ
Ελεύθερος αφέθηκε τελικά, με την επιβολή του περιοριστικού όρου της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ο 70χρονος κατηγορούμενος για την ψευδομαρτυρία του ότι η μητέρα της 4χρονης Άννυ είχε αφήσει το κοριτσάκι σε μια γυναίκα με το όνομα Σύλβια.
Ο 70χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος κατέθετε επί δύο ώρες στην 10η Τακτική ανακρίτρια, δήλωσε πως μετανιώνει για την πράξη του.
Επεσήμανε ωστόσο στους δημοσιογράφους πως δεν μπορούσε να διανοηθεί την τραγική κατάληξη της εξαφάνισης.
Ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστηρίζει ότι στις 21 Απριλίου, είχε πάει με το φίλο του πατέρα της Άννυ, Νικολάι, στο σπίτι του πατέρα της μικρής, στην οδό Μιχαήλ Βόδα, για να μεταφέρουν έναν καναπέ.
Εκεί είδε ότι τον 27χρονο πατέρα σε κατάσταση πλήρους ηρεμίας και επεσήμανε πως δεν έπεσε στην αντίληψή του κάτι περίεργο.
Εν τω μεταξύ, ο συνήγορος υπεράσπισης της προσωρινά κρατούμενης μητέρας του παιδιού, Σταύρος Γεωργίου, δήλωσε ότι υπέβαλε στην ανακρίτρια της υπόθεσης αίτημα προκειμένου να κληθεί να καταθέσει ο Νικολάι.
Αξίζει να αναφερθεί πως ο συγκεκριμένος μάρτυρας, που τώρα βρίσκεται στη Βουλγαρία, ήταν αυτός που απεκάλυψε στην αστυνομία όσα συνέβησαν στο κοριτσάκι, επικαλούμενος διήγηση του ίδιου του πατέρα.
Οι γονείς της 4χρονης Άννυ πρόκειται να δικαστούν αύριο στο αυτόφωρο σχετικά με την μικροποσότητα ναρκωτικών που είχε βρεθεί στην κατοχή τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης