Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Απίστευτη πρόκληση από τον αρχηγό της τουρκικής αεροπορίας - Παραβίασε τον εναέριο χώρο στο Αιγαίο

Απίστευτη πρόκληση από τον αρχηγό της τουρκικής αεροπορίας - Παραβίασε τον εναέριο χώρο στο Αιγαίο
Ο αρχηγός της τουρκικής αεροπορίας μαγνητοσκόπησε την παράνομη πτήση του
Σε μία άνευ προηγουμένου πρόκληση προχώρησε η τουρκική αεροπορία καθώς ο ίδιος ο αρχηγός πραγματοποιεί παραβιάσεις στον εναέριο χώρο του Αιγαίου.
Ειδικότερα ο ίδιος ο Αρχηγός της τουρκικής Αεροπορίας Akın Öztürk πραγματοποίησε πτήση με διθέσιο F- 16 πάνω από την Λέσβο ως το Καστελόριζο και μάλιστα σε χαμηλό ύψος.
Μάλιστα ο Τούρκος αξιωματικός φρόντισε να μαγνητοσκοπήσει την πτήση που έγινε στις 17 Φεβρουαρίου και να δημοσιοποιήσει το βίντεο.
Η κίνηση δεν είναι τυχαία καθώς με αυτό τον τρόπο το τουρκικό κράτος στέλνει το μήνυμα ότι οι παράνομες, πτήσεις στο Αιγαίο είναι απολύτως νομότυπες.
Άλλωστε στο βίντεο που ανέβασαν υποστηρίζουν ότι ο πτέραρχος Οζτούρκ «περίπολει» σε διεθνή εναέριο χώρο, ενώ είναι σαφές ότι έχει προβεί ήδη δε παραβιάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας και απροκάλυπτα παραβιάζει τον ελληνικό εναέριο χώρο.
Η κίνηση αυτή έγινε σαν είδος αντίποινου σε αυτήν που πραγματοποίησε ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος πριν από λίγες μέρες κατά την επέτειο της κρίση των Ιμίων για να ρίξει στην θάλασσα ένα στεφάνι στην μνήμη των πιλότων που έπεσαν το βραδύ της κρίσης το 1996.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης