Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Την Τετάρτη η δίκη στο αυτόφωρο των συλληφθέντων για τα επεισόδια στα διόδια της Πάχης Μεγάρων

tags :
Την Τετάρτη η δίκη στο αυτόφωρο των συλληφθέντων για τα επεισόδια στα διόδια της Πάχης Μεγάρων
Εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια για να μπορέσουμε να βρούμε λύσεις που θα επιτρέπουν τη δίκαιη και δημοκρατική διέλευση των δημοτών μας στα όρια του δήμου μας και όχι μόν, ανέφερε εξερχόμενος του αυτοφώρου ο δήμαρχος Μεγαρέων, που είναι μεταξύ των συλληφθέντων


Την Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου, θα γίνει η δίκη στο Αυτόφωρο των επτά εκ των οκτώ συλληφθέντων στα διόδια της Πάχης Μεγάρων, καθώς νωρίτερα αναβλήθηκε η δίκη τους και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.
Μεταξύ των κατηγορούμενων είναι ο δήμαρχος Μεγαρέων Ιωάννης Μαρινάκης, ο αντιδήμαρχος υπεύθυνος πολιτισμού και ο επικεφαλής αντιπολίτευσης που πρόσκειται στο ΚΚΕ.
Εξερχόμενος του αυτοφώρου ο δήμαρχος Μεγαρέων τόνισε ότι «εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια για να μπορέσουμε να βρούμε λύσεις σωστές, λύσεις κόσμιες, λύσεις που θα επιτρέπουν τη δίκαιη και δημοκρατική διέλευση των δημοτών μας στα όρια του δήμου μας και όχι μόνο» και πρόσθεσε ότι «είμαστε υποχρεωμένοι πλέον να προχωρήσουμε σε πιο δυναμικές κινητοποιήσεις, γιατί πλέον αποδεικνύεται περίτρανα ότι τον λόγο τον έχει ο λαός».
Σημειώνεται ότι σε βάρος των οκτώ ασκήθηκε σήμερα ποινική δίωξη για παρακώλυση συγκοινωνιών, ενώ σε βάρος ενός εξ αυτών ασκήθηκε και ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη.
Η υπόθεση του δικηγόρου συλληφθέντα διαχωρίστηκε λόγω της ιδιότητάς του.


Νωρίτερα το bankingnews.gr μετέδιδε:

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθούν εντός της ημέρας οι οκτώ συλληφθέντες, ανάμεσα τους και ο δήμαρχος Μεγαρέων, για τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν χθες στα διόδια της Πάχης Μεγάρων.
Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι περίπου 200 άτομα συγκεντρώθηκαν στα διόδια της περιοχής και άνοιξαν τις μπάρες στη γέφυρα της Πάχης, αφήνοντας τα οχήματα να διέρχονται ελεύθερα.
Λίγο πριν την 1.00 μετά το μεσημέρι οι διαδηλωτές διέκοψαν την κυκλοφορία των οχημάτων στην ΕΟ Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα για 15' περίπου.
Σημειώνεται ότι οι οκτώ συλληφθέντες κατηγορούνται για παρακώλυση συγκοινωνιών.

(Πρώτη ενημέρωση 10:05, 24 Φεβρουαρίου 2014)
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης