Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Eνισχύεται αύριο η συγκέντρωση των αγροτών στη Νίκαια - Την Παρασκευή θα επισκεφθεί το μπλόκο ο Δ. Κουτσούμπας (ΚΚΕ)

Eνισχύεται αύριο η συγκέντρωση των αγροτών στη Νίκαια - Την Παρασκευή θα επισκεφθεί το μπλόκο ο Δ. Κουτσούμπας (ΚΚΕ)
Στη Νίκαια αναμένεται να μεταβούν αύριο και οι αγρότες που σε προηγούμενες αγροτικές κινητοποιήσεις συγκεντρώνονταν σε Τέμπη και Γυρτώνη
Πυκνώνει αύριο το «μέτωπο» των αγροτών στο μπλόκο της Νίκαιας.
Όπως αποφασίστηκε το μεσημέρι στο πλαίσιο συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών Λάρισας, στη Νίκαια αναμένεται να μεταβούν αύριο και οι αγρότες που σε προηγούμενες αγροτικές κινητοποιήσεις συγκεντρώνονταν σε Τέμπη και Γυρτώνη.
Αύριο στις 12 το μεσημέρι θα γίνουν προσυγκεντρώσεις αγροτικών μηχανημάτων σε τρία σημεία περιμετρικά της Λάρισας, τα οποία στη συνέχεια θα οδεύσουν στον κόμβο Νίκαιας, ενισχύοντας το μπλόκο των αγροτών.
Οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας, οι οποίοι συνεδρίασαν σήμερα το μεσημέρι, αποφάσισαν στο μεταξύ να συγκεντρώσουν τρόφιμα για τους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς.
Την Παρασκευή αναμένεται να επισκεφθεί το μπλόκο ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.
Υπενθυμίζεται ότι οι αγρότες του μπλόκο της Νίκαιας έχουν καλέσει σε πανελλαδική συνάντηση το Σάββατο αντιπροσωπείες των υπόλοιπων μπλόκων για καλύτερο συντονισμό του αγώνα τους ενώ έχουν ζητήσει να συναντηθούν τόσο με τον υπουργό Οικονομικών όσο και με τους αρχηγούς των κομμάτων προκειμένου να τους ενημερώσουν για τα αιτήματά τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης