Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επικοινωνία της Κεραμέως με τον τραυματία εργαζόμενο του ΕΦΚΑ: Είναι σε καλή κατάσταση, παρέχεται η απαραίτητη φροντίδα

Επικοινωνία της Κεραμέως με τον τραυματία εργαζόμενο του ΕΦΚΑ: Είναι σε καλή κατάσταση,  παρέχεται η απαραίτητη φροντίδα
"Ευτυχώς είναι σε καλή κατάσταση και του παρέχεται όλη η απαραίτητη φροντίδα και υποστήριξη", ανέφερε η Ν. Κεραμέως για τον τραυματία εργαζόμενο του ΕΦΚΑ
Σχετικά Άρθρα
(upd2) Επικοινωνία με τον τραυματία εργαζόμενο του ΕΦΚΑ είχε η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Νίκη Κεραμέως, η οποιία βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη.
Όπως ανέφερε σε ανάρτησή της, «μίλησα, πριν από λίγο, με τον τραυματία εργαζόμενο του ΕΦΚΑ, ο οποίος ευτυχώς είναι σε καλή κατάσταση και του παρέχεται όλη η απαραίτητη φροντίδα και υποστήριξη. Έχει τη στήριξη και τις ευχές όλων μας».
kn.JPG
Νωρίτερα σε ξεχωριστή της ανάρτηση η κα Κεραμέως σημείωσε ότι «από την Κωνσταντινούπολη στην οποία βρίσκομαι για την Υπουργική Διάσκεψη ΟΟΣΑ για τις δεξιότητες, ενημερώθηκα για την επίθεση 89χρονου σε κατάστημα του ΕΦΚΑ στον Κεραμεικό. Η σκέψη μας βρίσκεται με τον εργαζόμενο που τραυματίστηκε. Η στήριξή μας θα είναι ολόπλευρη. Βρίσκομαι σε συνεχή επικοινωνία με τον Διοικητή του ΕΦΚΑ και την Υφυπουργό οι οποίοι φθάνουν στο σημείο της επίθεσης, ενώ ήδη βρίσκεται εκεί η Ελληνική Αστυνομία και το ΕΣΥ».

erameos1_1.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης