Τελευταία Νέα
Διεθνή

Philippot (Les Patriotes): Ο Macron είναι ο πιο μισητός αρχηγός κράτους στον κόσμο

Philippot (Les Patriotes): Ο Macron είναι ο πιο μισητός αρχηγός κράτους στον κόσμο
Mε ποσοστό αποδοχής μόλις 11%, ο Macron «δεν έχει καμία νομιμοποίηση» λέει ο ηγέτης του γαλλικού πατριωτικού κόμματος 
Ο επικεφαλής του γαλλικού κόμματος «Patriotes», Florian Philippot, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του προέδρου της Γαλλίας, Emmanuel Macron χαρακτηρίζοντάς τον «πιο μισητό αρχηγό κράτους στον κόσμο», επικαλούμενος τα ιδιαίτερα χαμηλά ποσοστά δημοτικότητάς του.
Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X, ο Philippot ανέφερε ότι με ποσοστό αποδοχής μόλις 11%, ο Macron «δεν έχει καμία νομιμοποίηση» και, όπως τόνισε, δεν θα έπρεπε να αναλαμβάνει καμία πρωτοβουλία.
Παράλληλα, τον κάλεσε να παραμείνει αδρανής έως τη λήξη της θητείας του, εφόσον δεν προτίθεται να παραιτηθεί.
Ο Philippot, κατέληξε λέγοντας ότι ο Γάλλος πρόεδρος «δεν πρέπει να λέει ή να κάνει τίποτα άλλο».
Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν ο ηγέτης των « Patriotes» έχει συμφωνήσει με δηλώσεις του συνιδρυτή του Telegram, Pavel Durov, σύμφωνα με τις οποίες η Γαλλία δεν αποτελεί ελεύθερη χώρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης