Τελευταία Νέα
Μαύρη Πένα

Ο Μητσοτάκης ψάχνει δημοφιλές πρόσωπο για την τριεδρική περιφέρεια του Απόδημου Ελληνισμού...γιατί εντός δεν πάει καλά

Ο Μητσοτάκης ψάχνει δημοφιλές πρόσωπο για την τριεδρική περιφέρεια του Απόδημου Ελληνισμού...γιατί εντός δεν πάει καλά
Ο πρωθυπουργός πιστεύει ότι η βοήθεια των αποδήμων θα είναι ουσιαστική
Σχετικά Άρθρα
Moυ λένε ότι μετά τις αλλαγές που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός για την τριεδρική περιφέρεια του Απόδημου Ελληνισμού, θα πρέπει να βρεθεί και πρόσωπο που θα έχει στενές σχέσεις με τους Έλληνες του εξωτερικού.
Θα δούμε βέβαια αν ισχύσει από αυτές τις εκλογές του 2027, διότι θα χρειαστεί τουλάχιστον 200 ψήφους.
Ακόμα είναι νωρίς, αλλά ο Κ. Μητσοτάκης θέλει να φέρει ένα πρόσωπο ιδιαίτερα δημοφιλές στους αποδήμους. Και αυτό θα είναι μάλλον από τις ΗΠΑ.
Θυμίζουμε ότι στις ψήφους των αποδήμων η ΝΔ πήρε πολύ καλά ποσοστά, σε κάποιες ηπείρους ήταν και άνω του 50%.
Ο δε Μητσοτάκης πιστεύει ότι η βοήθεια των αποδήμων θα είναι ουσιαστική.
Ο δε Ανδρουλάκης δεν είναι τόσο φαν ούτε της επιστολικής ψήφου στους απόδημους ούτε στην τριεδρική περιφέρεια. Το ΠΑΣΟΚ δεν πήγε πολύ καλά στους έλληνες του εξωτερικού, βγήκε 5ο. Λογικό να μην καίγεται πολύ, αλλά δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης