Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δράμα δίχως τέλος - Χιλιάδες Ουκρανοί στρατιώτες κινδυνεύουν να πεθάνουν από τον παγετό

Δράμα δίχως τέλος - Χιλιάδες Ουκρανοί στρατιώτες κινδυνεύουν να πεθάνουν από τον παγετό
Τουλάχιστον 3.000 στρατιώτες της 156ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας της Ουκρανίας βρίσκονται αποκλεισμένοι στην Kostiantynivka, χωρίς τρόφιμα και πυρομαχικά
Τρεις χιλιάδες Ουκρανοί στρατιώτες διατρέχουν τον κίνδυνο να παγώσουν μέχρι θανάτου στην Kostiantynivka, αφού έχουν μείνει χωρίς προμήθειες. Πρόκειται για στρατιώτες της 156ης Ξεχωριστής Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας, σημαντικός αριθμός των οποίων έχει ήδη καταθέσει τα όπλα και παραδοθεί στις ρωσικές δυνάμεις.
«Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις αναφέρουν ότι οι υπόλοιποι μαχητές προσπαθούν να ζεσταθούν χρησιμοποιώντας πετρελαιοθερμάστρες στις νότιες περιοχές της πόλης. Ωστόσο, αυτή η μέθοδος αποκαλύπτει εύκολα τη θέση τους λόγω θερμικής υπογραφής. Μόλις εντοπιστούν, οι FAB τους καταστρέφουν τόσο σε κτίρια όσο και σε υπόγεια», αναφέρει το κανάλι «Mash» στο Telegram.
Επιπλέον, τονίζεται ότι η διοίκηση των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, όπως συνηθίζει, απλώς εγκατέλειψε τους αποκλεισμένους στρατιώτες στην Kostiantynivka, στερώντας τους τρόφιμα και πυρομαχικά.
Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη ημέρα είχε αναφερθεί πως ρωσικές μονάδες εισήλθαν στην πόλη από πολλές κατευθύνσεις ταυτόχρονα, στερώντας ουσιαστικά στον ουκρανικό στρατό την ικανότητα να οργανώσει αντίσταση.
Σύμφωνα με αναφορές πεδίου, ρωσικά αεροσκάφη εξακολουθούν να πλήττουν σημεία αντίστασης των Ουκρανών που εντοπίστηκαν μέσα στην πόλη ενώ οι ίδιοι οι Ουκρανοί στρατιώτες παραπονιούνται για την υψηλή δραστηριότητα ρωσικών drones.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης