Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μουσουλμανικό μένος κατά Ελλάδας: Εισβολή στο ρινγκ και άγριο ξύλο στη Σερβία – 4 Ορθόδοξα λιοντάρια εναντίον ισλαμικού όχλου

Μουσουλμανικό μένος κατά Ελλάδας: Εισβολή στο ρινγκ και άγριο ξύλο στη Σερβία – 4 Ορθόδοξα λιοντάρια εναντίον ισλαμικού όχλου
Μερικές διευκρινίσεις για το περιστατικό στη Σερβία
Σάλος γίνεται εδώ και μερικές ώρες στα εγχώρια ΜΜΕ σχετικά με ένα γεγονός που έλαβε χώρα στη Σερβία, μετά τη νίκη Έλληνα αθλητή στο ρινγκ.

Διαβάζοντας την είδηση θεωρούμε χρέος μας να αποκαταστήσουμε την αλήθεια.

Σχετικά με το τραγικό περιστατικό με τον πρωταθλητή μας Γ. Τσουκαλά, ορισμένες βασικές διευκρινίσεις:

Ναι αγωνίστηκε στη Σερβία, αλλά στην πόλη Νόβι Παζάρ όπου ζουν μουσουλμάνοι κατά μεγάλη πλειοψηφία. Μάλιστα το sports hall φέρει το όνομα Εμίρ Χατζημούγιοβιτς.
Ναι αγωνίστηκε κατά Σέρβου στην υπηκοότητα, αλλά μουσουλμάνου στο θρήσκευμα του Βαχίντ Κιτσαρά, που υπεραγαπά Τουρκία.
Ίσως έχει και κοσοβάρικο διαβατήριο...
Αυτός που επιτέθηκε πρώτος κατά του αθλητή μας είναι ο αδερφός του, που προφανώς δεν ανέχτηκε την καθαρή ήττα και ότι ο αθλητής μας ως γνήσιος Ορθόδοξος ευχαρίστησε την Αγία Τριάδα! Αυτοί που αντιμετώπισαν τους μουσουλμάνους κατά την επίθεση, ήταν Ορθόδοξοι Σέρβοι και Ορθόδοξοι Έλληνες. 


Η είδηση που μεταδίδεται από σύσσωμο το μιντιακό κατεστημένο της χώρας:

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε μετά το τέλος αγώνα kick boxing στη Σερβία, όταν λίγα δευτερόλεπτα μετά τη νίκη του Έλληνα αθλητή, Γιάννη Τσουκαλά, με νοκ άουτ έναντι του Σέρβου αντιπάλου του, Βαχίντ Κιτσάρα για τον επαγγελματικό παγκόσμιο τίτλο της WKU στα -67 κιλά, άτομα εισέβαλαν στο ρινγκ και του επιτέθηκαν γρονθοκοπώντας τον με αποτέλεσμα τη μεταφορά του σε νοσοκομείο.
Το περιστατικό που καταγράφηκε από θεατές του αγώνα δείχνει τον Τσουκαλά να πανηγυρίζει για την επικράτησή του έναντι του Κιτσάρα και άτομα από την ομάδα του να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο και να τραυματίζουν τον Έλληνα αθλητή.
Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, περίπου 50 άτομα φέρεται να εισέβαλαν στο ρινγκ, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει γενικευμένη σύρραξη.
Οι διοργανωτές της εκδήλωσης δεν κατάφεραν να αποκαταστήσουν την τάξη, επικαλούμενοι έλλειψη επαρκούς προσωπικού ασφαλείας για τη διαχείριση ενός τέτοιου περιστατικού.
Ο Γιάννης Τσουκαλάς, μετά την επίθεση μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου, όπου υποβλήθηκε σε προληπτικές ιατρικές εξετάσεις και αφού διαπιστώθηκε ότι η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία, έλαβε εξιτήριο και επέστρεψε στην Ελλάδα.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης