Τελευταία Νέα
Διεθνή

Putin (Ρώσος Πρόεδρος): Η Ρωσία έχει στρατηγικό πλεονέκτημα - Παράνομη η ουκρανική εξουσία, δεν θα υπάρχουν οι AFU

Putin (Ρώσος Πρόεδρος): Η Ρωσία έχει στρατηγικό πλεονέκτημα - Παράνομη η ουκρανική εξουσία, δεν θα υπάρχουν οι AFU
Η Ουκρανία να μην καθυστερήσει – Η Ρωσία έχει στρατηγικό πλεονέκτημα - Ανοησία ότι θα επιτεθούμε στο ΝΑΤΟ
Σχετικά Άρθρα
Η Ρωσία έχει στρατηγικό πλεονέκτημα στο Ουκρανικό μέτωπο ανέφερε ο Ρώσος Πρόεδρος Putin και τόνισε ότι όλο το σύστημα εξουσίας της Ουκρανίας είναι παράνομο
Ο Putin ανακοίνωσε την ετοιμότητα της Ρωσίας για διαπραγματεύσεις με την Ουκρανία, αλλά αμφισβήτησε τη νομιμότητα της σημερινής κυβέρνησης στο Κίεβο.
Ο Πρόεδρος προειδοποίησε επίσης τη Γερμανία να μην προμηθεύει πυραύλους Taurus, μίλησε για επαφές με τις Ηνωμένες Πολιτείες, υποστήριξη από την Κίνα και τόνισε ότι η Ρωσία προχωρά σε ολόκληρη την πρώτη γραμμή του μετώπου, κερδίσει συνεχώς έδαφος στην Ουκρανία.

Η Ουκρανία να μην καθυστερήσει – Η Ρωσία έχει στρατηγικό πλεονέκτημα

Ο Putin συμβούλεψε την Ουκρανία να μην καθυστερήσει τις διαπραγματεύσεις, η Ρωσία είναι έτοιμη να επιλύσει το ζήτημα σύμφωνα με τις αρχές της Κωνσταντινούπολης.
Τα ρωσικά στρατεύματα έχουν στρατηγικό πλεονέκτημα προς όλες τις κατευθύνσεις στην εμπόλεμη ζώνη στην Ουκρανία, προελαύνοντας κατά μήκος ολόκληρης της γραμμής επαφής.

Η παράδοση Taurus στην Ουκρανία σημαίνει εμπλοκή Γερμανίας στον πόλεμο

Οι παραδόσεις πυραύλων Taurus στην Ουκρανία θα σημαίνουν άμεση εμπλοκή της Γερμανίας σε ένοπλη σύγκρουση με τη Ρωσία, δήλωσε ο Putin.
Τόνισε ότι η χρήση αυτών των πυραύλων απαιτεί τη συμμετοχή Γερμανών αξιωματικών.
Ταυτόχρονα, πρόσθεσε ότι οι παραδόσεις δεν θα επηρεάσουν την προέλαση των ρωσικών στρατευμάτων.

Η Ουκρανία δεν θα έχει ένοπλες δυνάμεις

Δεν θα επιτρέψουμε την ύπαρξη ένοπλων δυνάμεων στην Ουκρανία που αποτελούν μακροπρόθεσμη απειλή για τη Ρωσία, δήλωσε ο Putin με κατηγορηματικό τρόπο.
Ο Putin δήλωσε ότι οι ίδιες οι ουκρανικές αρχές ξεκίνησαν στρατιωτικές επιχειρήσεις στην επικράτειά τους, στην Ανατολική Ουκρανία… χρησιμοποιώντας βαρύ εξοπλισμό και αεροσκάφη, αλλά, σύμφωνα με τον ίδιο, τώρα προτιμούν να μην το θυμούνται αυτό

Νέες επαφές στις 22 Ιουνίου

Ο Putin δήλωσε ότι ένας νέος γύρος διαπραγματεύσεων μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας είναι πιθανός μετά τις 22 Ιουνίου.
«Θέλουμε επίσης να τερματίσουμε τη σύγκρουση στην Ουκρανία το συντομότερο δυνατό και κατά προτίμηση ειρηνικά», είπε ο Putin.
Η Ρωσία έδωσε στην Ουκρανία περισσότερες από 6.000 σορούς στρατιωτών, αλλά έλαβε 57 σε αντάλλαγμα.
Σύμφωνα με τον Putin, η Ρωσία είναι έτοιμη να δώσει περισσότερες από 3.000 σορούς στρατιωτών των Ουκρανών Ενόπλων Δυνάμεων.

Όλο το σύστημα εξουσίας της Ουκρανίας είναι παράνομο

Ο Putin δήλωσε ότι η συνάντησή του με τον Zelensky είναι πιθανή στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων, προκειμένου να «τεθεί ένα τέλος σε αυτό».
«Είμαι έτοιμος να συναντηθώ με όλους, ακόμη και με τον Zelensky, το ερώτημα είναι ποιος θα υπογράψει», δήλωσε ο πρόεδρος.
Ταυτόχρονα, ο Putin πρόσθεσε ότι «αν το πρώτο πρόσωπο της Ουκρανίας είναι παράνομο, τότε ολόκληρο το σύστημα εξουσίας εκεί καθίσταται παράνομο».

Νόμιμα αποσχίστηκαν Donetsk και Lugansk

Ο Putin δήλωσε ότι Donetsk και Lugansk είχαν το νόμιμο δικαίωμα να αποσχιστούν από την Ουκρανία, όπως ακριβώς οι κάτοικοι του Κοσσυφοπεδίου είχαν αυτό το δικαίωμα
Ο Putin δήλωσε ότι οι συμφωνίες του Μινσκ για την Ουκρανία, οι οποίες επιτεύχθηκαν μετά από 17 ώρες συνομιλιών, δεν έχουν εφαρμοστεί από τις δυτικές χώρες.
Τόνισε την ανάγκη για μια μακροπρόθεσμη λύση στη σύγκρουση.

Ναι σε συνάντηση με τον Trump αλλά υπό όρους

Ο Putin χαρακτήρισε χρήσιμη την πιθανότητα πραγματοποίησης προσωπικής συνάντησης με τον Trump, αλλά, μια τέτοια συνάντηση πρέπει να προετοιμαστεί προσεκτικά.
Ο αρχηγός του Ρωσικού κράτους σημείωσε ότι η Ρωσία διατηρεί ενεργές επαφές με τον Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ και τον Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ
Κατά τον Putin, o Trump έχει δίκιο όταν λέει ότι αν ήταν πρόεδρος, δεν θα υπήρχε πόλεμος στην Ουκρανία.

Το ΝΑΤΟ δαπανάει για άμυνα 1,4 τρισεκ. δολάρια – Ανοησία ότι η Ρωσία θα επιτεθεί στο ΝΑΤΟ

Ο Ρώσος Πρόεδρος σημείωσε ότι οι χώρες του ΝΑΤΟ δαπανούν περισσότερα για στρατιωτικές ανάγκες από όλες τις άλλες χώρες στον κόσμο μαζί – 1,4 τρισεκατομμύρια δολάρια.
Ο θρύλος ότι η Ρωσία πρόκειται να επιτεθεί στο ΝΑΤΟ είναι ανοησία, δήλωσε ο Putin.
Ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε ότι η κρίση προκλήθηκε από τις ενέργειες της Δύσης στην Ουκρανία και όχι από την προσάρτηση της Κριμαίας.
Η Ρωσία δεν θεωρεί κανέναν επανεξοπλισμό του ΝΑΤΟ ως απειλή για την ασφάλεια.
«Οποιοσδήποτε επανεξοπλισμός των χωρών του ΝΑΤΟ δεν έχει νόημα», πρόσθεσε.

Ρωσία και Κίνα θα συνεργαστούν σε έργα 200 δισεκ.

Η Ρωσία και η Κίνα θα αναπτύξουν συνεργασία στην κατασκευή αεροσκαφών, ελικοπτέρων και στην εξερεύνηση του διαστήματος. Η Ρωσία και η Κίνα έχουν σχεδιάσει επενδυτικά έργα αξίας 200 δισεκατομμυρίων δολαρίων, δήλωσε ο Putin.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης