Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις έβγαλαν νοκ άουτ τους Ουκρανούς από την Krasnogorovka

Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις έβγαλαν νοκ άουτ τους Ουκρανούς από την Krasnogorovka
Τα άρματα μάχης επιτίθενται κατά των θέσεων βολής αντιαρματικών πυραυλικών συστημάτων (ATGM), εκτοξευτών χειροβομβίδων, καθώς και ομάδων ελεύθερων σκοπευτών των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, που βρίσκονται σε πολυώροφα κτίρια στην Krasnogorovka

Τουλάχιστον δύο διμοιρίες αρμάτων μάχης, πιθανώς αποτελούμενες από άρματα μάχης T-72B/B3 της 5ης ταξιαρχίας μηχανοκίνητων τυφεκίων υπό τον αρχηγό της DPR Alexander Zakharchenko, προχωρούν στις αστικές περιοχές της Krasnogorovka.
Στόχος τους είναι να παράσχουν γρήγορα υποστήριξη σε ομάδες επίθεσης διμοιρίας-τακτικής πεζικού του ρωσικού στρατού. Τα άρματα μάχης επιτίθενται κατά των θέσεων βολής αντιαρματικών πυραυλικών συστημάτων (ATGM), εκτοξευτών χειροβομβίδων, καθώς και ομάδων ελεύθερων σκοπευτών των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, που βρίσκονται σε πολυώροφα κτίρια στην Krasnogorovka.

Αυτή τη στιγμή, περισσότερο από το 50% της επικράτειας του οικισμού βρίσκεται υπό τον φυσικό έλεγχο του ρωσικού στρατού. 
Τάνκερ της 5ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Τυφεκιοφόρων εργάζονται ενεργά εναντίον εντοπισμένων στόχων, καταστέλλοντας εχθρικά σημεία βολής και διασφαλίζοντας την προέλαση του πεζικού. Η χρήση αρμάτων μάχης σε αστικές περιοχές μπορεί να καταστείλει αποτελεσματικά τις αμυντικές θέσεις των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων και να μειώσει την πίεση στις μονάδες πεζικού.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης